Melyik nevek szebbek?
Iker kislányokat várok és a párommal nem tudunk dönteni nevek terén. Mindkettőnk kiválasztotta a top 2 nevet, az egyik az apuka kedvenc nevét kapja, b baba az én kedvenc nevemet. Mindkettő párosból az egyiket válasszátok.
Párom kedvenc nevei:
Lilla — Enikő
Én kedvenc neveim:
Nóra - Jázmin
Február 5.-re vagyok kiírva, jó lenne már eldönteni. 😅
Lilla-Jázmin
De miért nem választasz te egyet az ő általa összeírt nevekből, ő meg a tieid közül?
#21 ötlete szerintem is jó, így egyformán lenne neked és a párodnak kedves névvel rendelkező gyermeke.😇 Egyébként nekem mind a 4 egyformán tetszik nekem, a Lilla kicsit jobban. 🙃
(Mondjuk nekem a Boróka és a Borbála is tetszik. Én majd a gyermekeimnek mindenképp olyasmi nevet szeretnék, amit lehet becézni, nekem személy szerint jobban tetszenek az ilyen nevek, de nyilván, ha a férjem majd mást szeretne vevő lennék a kompromisszumokra.🌼)
Lilla - Nóra
Tetszik, hogy mindkettő irodalmi, így van összefüggés köztük, mégis különböző.
*vagy nagyon esetleg Mici, de pl a Jázmin nevet tényleg nem is feltétlenül kell becézni. (Tudom egyébként ,hogy a Mici a Mária egyik becézéséből lett önállósult név, de akár még ide is beférne becenévnek.:))
Enikő név pedig nem tetszik, de lehetne pl Eni, Enci, Nikci, Nikus, Enka, Niki, Niké, Enkusz, Nikusz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!