Melyik nevek szebbek?

Figyelt kérdés

Iker kislányokat várok és a párommal nem tudunk dönteni nevek terén. Mindkettőnk kiválasztotta a top 2 nevet, az egyik az apuka kedvenc nevét kapja, b baba az én kedvenc nevemet. Mindkettő párosból az egyiket válasszátok.

Párom kedvenc nevei:

Lilla — Enikő

Én kedvenc neveim:

Nóra - Jázmin

Február 5.-re vagyok kiírva, jó lenne már eldönteni. 😅

2020. jan. 10. 20:35
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
87%

Lilla-Jázmin

De miért nem választasz te egyet az ő általa összeírt nevekből, ő meg a tieid közül?

2020. jan. 11. 19:43
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Lilla-Nóra
2020. jan. 12. 09:07
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképp a Lillát választanám, a Jázmin és Nóra nekem mindkettő szép és illik a Lillához.
2020. jan. 12. 11:01
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

#21 ötlete szerintem is jó, így egyformán lenne neked és a párodnak kedves névvel rendelkező gyermeke.😇 Egyébként nekem mind a 4 egyformán tetszik nekem, a Lilla kicsit jobban. 🙃

(Mondjuk nekem a Boróka és a Borbála is tetszik. Én majd a gyermekeimnek mindenképp olyasmi nevet szeretnék, amit lehet becézni, nekem személy szerint jobban tetszenek az ilyen nevek, de nyilván, ha a férjem majd mást szeretne vevő lennék a kompromisszumokra.🌼)

2020. jan. 12. 11:33
 25/35 anonim válasza:
100%
Nóra-Jázmin
2020. jan. 12. 12:55
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Lilla - Nóra

Tetszik, hogy mindkettő irodalmi, így van összefüggés köztük, mégis különböző.

2020. jan. 12. 13:19
 27/35 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a Nóra és a Jázmin kb egyformán szépek, de talán a Nóra mégis egy leheletnyivel jobban tetszik; talán hogy kicsit ilyen elegánsabbnak találom, nem tudom. A Lilla és az Enikő párosból viszont nekem csak a Lilla tetszik. Az sincs a kedvencek között, de az még szép, de az Enikő nevet nagyon nem találom szépnek; és pl ha én lennék az, akkor büntetésként éltem volna meg, hogy én az Enikő nevet kaptam, míg az ikertestvéremnek nagyon szép neve van; és tök rosszul esne, hogy "biztos őt jobban szeretik." Szóval az Enikő nevet én pl nagyon nem választanám. Aztán pl lehet, hogy a gyereknek is tetszene, de én nem gondolnám. Viszont, hogyha Lilla lenne a másik, akkor szerintem inkább ne Lilizzétek, hanem akkor akkor legyen Lillus. Nórának lehet Nóra simán is, vagy Nóra, Norci, Norka, Jázminnak, hát, ez pl nem is kell becézni, ismerekolyan testvérpárt egyébként ahol az egyiknél olyan név tetsztett a szülőknek, amit lehet becézni, a másikat viszont nem nagyon (ők egyébként nem ikrek, de ez nem is számít, akkoris ugyanezeket a neveket kapták volna szerintem, de egyébként mind a kettő név nagyon szép amit adtak, én bármelyikkel ellennék), de egyébként pl Jáza, Jázi, Mina, Minna, Minci, Minca akár pl talán lehetnek jók, de az se biztos, hogy mind jó lenne, amit fölsoroltam. :) Mondjuk pl a Minci talán mégse annyira a sorba való, uncsitesóm a Minor nevű macskánkat nevezte Mincinek:):)
2020. jan. 12. 22:51
 28/35 anonim ***** válasza:
50%

*vagy nagyon esetleg Mici, de pl a Jázmin nevet tényleg nem is feltétlenül kell becézni. (Tudom egyébként ,hogy a Mici a Mária egyik becézéséből lett önállósult név, de akár még ide is beférne becenévnek.:))

Enikő név pedig nem tetszik, de lehetne pl Eni, Enci, Nikci, Nikus, Enka, Niki, Niké, Enkusz, Nikusz. :)

2020. jan. 12. 22:53
 29/35 anonim ***** válasza:
50%
*Vagy akár pl Encus. Encó még pl eszembe jutott mint potenciális becézésnek,de azt direkt nem írtam ide, mert nem tetszett; de az Encus még talán nem rossz. :) Vagy pl volt egy sorozatban az egyik hableány Nixi:):)
2020. jan. 12. 22:54
 30/35 anonim ***** válasza:
50%
*Jázminnak még Mimi,Mimó cuki,bár a Mimó inkább csak kislánynak jó.
2020. jan. 13. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!