Melyik lány illetve fiú nevek a szebbek?
Mindenképp kettõ nevet szeretnék adni ha lány lesz ha fiú. A lány nevek : Adél, Anett, Alina, Fruzsina, Hanna, Luca, Lara, Marietta, Regina.
Fiú nevek : András, Dániel, Bence, Tamás, János, Márk, Máté, Pál, Ábel?
Adél, Alina, Hanna, Luca, Lara
Dániel, Bence .
Nekem ezek tetszenek. Lány nevek közül együtt jól hangzik : Adél Hanna; Luca Alina; Alina Lara.
Leírom,h szerintem melyik nevek passzolnak egymáshoz, és utána, hogy én ezekből melyik kombinációkat választanám:
Adél Fruzsina, Adél Regina
Marietta Hanna
Regina csak önmagában, ha 1. névnek---->Ja, várjunk!! A Regina önmagában is tök szép sztem
Anett Fruzsina---> itt lehet ,hogy sok lenne a mássalhangzó 1más után (tt,fr) ,bár nemtom..-Ez is elég jól hangzik nekem, nem tűnik zavarónak
Alina Adél
Fruzsina Adél ,------------> nekem személy szerint ez a variáció tetszik legjobban, a két "A" egymás után kicsit érdekessé teheti.
Hanna Fruzsina
Luca Marietta
Lara Regina
András Márk------->egyik, amelyik nagyon tetszik
Dániel Máté
Bence Máté ,Bence András
Tamás Pál---> na jó, az s meg a p így együtt picit fura, Tamás Dániel---> itt meg picit ez "Ásd"-nak hangzik, úgyh inkább lehet mégse jó
János Máté, (János Pál)
Márk Tamás
Máté András------->másik amelyik nagyon tetszik
Pál Tamás, Pál András, Pál Dániel
Ábel András--->ez azért kicsit nekem valamiért furán hangzik, de mégis passzol
nekem a lányok közül az Adél Marietta párosítás tetszik a legjobban, fiúk közül meg az András Dániel
:)
majd kérlek mondd el, hogy mi lett a döntés! :)
Luca, Lara
Bence, Márk. De javaslom h nézd meg hogy mi a jelentésük
Adél:nemes
Anett;kellem
Alina:fenséges
Fruzsina:vidám
Hanna: kegyelem
Luca: fényhozó
Lara: ismert, illetve virág
Marietta: lázadó, fegyelmezetlen
Regina: királynő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!