Hogy merjek gyereket vállalni, ha a munkahelyeken még azt is megkérdezik, hogy akarok-e gyereket vállalni és a fizetés pedig irtó alacsony közalkalmazottként?
Igazad van kédező, felesleges egymásnak esni, nem is értem 65%-os miért állt belém, de mindegy ő tudja, ha neki ez jelent örömet az életben, egészségére.
Egy kicsit a munkáltatók gondolkodásmódján kellene változtatni, a nők sajnos még mindig hátrányban vannak, ha még nem szült akkor azért mert úgyis hamarosan szülni fog, ha már van gyereke meg azért mert biztos beteg lesz a gyerek stb.Pedig a munkáltatók is emberek, gondolom nekik is van családjuk, gyerekük nem értem, hogy miért "ellenség" a nő és itt tök mindegy hogy a verseny szféráról, vagy a közigazgatásról van szó.Olyat meg meg sem kérdezhetnének állásinterjún, hogy akarsz-e gyereket, mert a válasz alapján nem diszkriminálhatnának, csak sajnosn ez a gyakotlatban nem így van, nagyon szomorú.😣
Őszintén szólva én telejsen mást tapasztalok.
Multinál dolgozok vidéken, nagyon család-, és emberbarát hely, viszonylag jól keresek pedig nincs diplomám. 22 évesen is örömmel felvettek, sose kérdezték meg, hogy hogy állok a gyerektémával és a kolleganőimtől sem. Lassan tervben van a baba, a főnököm telejsen pozitívan fogadta, drukkol, várnak majd vissza. Két kolleganőm nemrég jött vissza 3 év után, tárt karokkal várták őket.
Tavaly év végén vettük meg a házunkat babaváró és csok segítségével. Hát ha ez a kormány nem családbarát, akkor melyik volt az..?
Én örülök a lehetőségeknek, ki is használom őket.
A férjetek hol van? Ő nem dolgozik?
Mi az hogy hol van? Nyilván dolgozik, de ez hogy jön ide?
Nyilván egy fizetés kevés, munkahely keresés szempontjából pedig teljesen mindegy van e férj vagy nincs.
Egy multi teljesen más kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!