Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A védőnő jogosan akadt ki rám...

A védőnő jogosan akadt ki rám vagy nekem van igazam?

Figyelt kérdés
A védőnő kijött hozzánk váratlanul környezettanulmányra. A mi otthonunk olyan, hogy van egy kb 400 nm-es családi ház 1200 nm-es telken, melyben kialakítottunk 3 különálló, teljesen önálló lakást. A földszinten lakik a testvérem a párjával, az emeleten mi, 100 nm-es, 3 hálószobás, amerikai konyha nappalis, külön fürdő, wc, spájz... Mellettünk pedig a szüleink. Van még dupla garázs és 2 műhely (apám asztalos, testvérem autószerelő). Én normálisan körbevezettem a lakásunkban a védőnőt, majd miután mindent rendben talált be akart menni a 2 másik lakásba is. Nem engedtem meg neki(kulcsom sincs a többi lakáshoz és csak én voltam otthon) , és teljesen kiakadt rám. Olyanokat mondott, hogy ez egy családi ház, neki a teljes környezetet fel kell mérnie, akadályozom a munkáját és ennek következménye lesz. Nem értette meg hogy alakítottuk ki. Hogy ilyen nincs. Majd bunkón és köszönés nélkül elviharzott. Olyan mintha egy társasházban bemenne a szomszéd lakásba mert egy épületben van.
2020. jan. 9. 19:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha legközelebb jönne, vagy ha te mennél hozzá vigyél egy alaprajz másolatot, ha szóba hozza. A miénk nem kért semmi ilyet sose. Meg mi keresnivalója lett volna a többi lakásban!?Úgy hogy a szüleid sem voltak, sem a tesódék sem voltak otthon!!?
2020. jan. 9. 22:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Neked volt igazad

A férjem dolgozószobájába sem engedtem volna be, ha kéri

Egyébként körbe sem ment.

Megnézte a baba helyét, megmosta a kezét a fürdőben és leült a bappaliban, akonyhában pedig megvárta, amíg vizet töltök neki.

Tehát látta hogy van konyha, melegvíz a fürdőben, fűtés / gázkazán/ és, hogy a gyereket várjuk haza, mert vannnak dolgai....

Jogosan akadtál ki

Plusz teljesen nem normális, a környezettanulmányhoz nem tartozi hozzá, hogy minden helyiséget lásson.

Pl ha lenne "szexszobátok" ahhoz sem lenne köze, mert annak nincs köze ahhoz, hogy milyen anyja vagy a gyereknek..

2020. jan. 9. 22:33
 13/14 Coffelia ***** válasza:
100%
Neked volt igazad. Nonszensz... egyébként is hogy lehet arra kiakadni, hogy nem mehet be olyan lakásokba, akikhez neked kulcsod sincs. Agyrém, komolyan!
2020. jan. 9. 23:24
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
10 emeletes házban lakunk... Itt is bement volna minden lakásba? Huuu de gáz, az ilyen védőnő.... Jogos volt a kiakadásod!
2020. jan. 10. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!