Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babaúszás veszélyei? Tapasztal...

Babaúszás veszélyei? Tapasztalatokra lennék kiváncsi.

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek.

3 hónapos lesz a Babánk, szeretnénk babaúszásra hordani.

Felek a fertőzésektől, a babáról általában kérnek orvosi alkalmassági papírt, hogy nem beteg de aki hordja a babát arról nem, sajnos pedig kötelezővé tenném (főleg nőgyógyászatilag)

Kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban, kaptak e valami fertőzést emiatt?

Borsodban élünk Miskolc környéken, tud valaki esteleg a környéken jó, megbízható babaúszást?

Előre is köszönöm.

2020. jan. 5. 12:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, szerintem tényleg várjatok, ha ilyen aggályaid vannak. Nálunk pl úgy van a babaúszás, hogy két helyen tartják, és mikor a babaúszás van nincs más rajtunk kívül, de előtte-utána tíz perccel még bárki lehet abban a medencében, mert a klub csak bérli x óra babauszasra. Szerintem Miskolcon sincs másképp, hacsak nem valami hiperszuper magán helyre mentek, ahol csak babaúszásra fenntartanak egy medencét. Amúgy nekem lányom van, tényleg sosem volt semmi baja a medencétől, de az apja is és én is járok rendszeresen uszodába és mi sem kapunk el sosem semmit. Lehet mi hárman csak szerencsések vagyunk de azért szerintem ettől nem kell ennyire tartani. Amúgy anyuka is hiába menne és kérne tenyésztést hónap elején, lehet akkor még semmi baja nincs, ellenben hónap végére simán benyalhat egy hüvelygombát.
2020. jan. 5. 18:51
 12/15 A kérdező kommentje:

Igen igazatok lehet, hogy meg várni kell.

Kicsit felső vagyok ezzel kapcsolatban, de lehet ezért mert irtó hasfájós és már mindentől felek ne hogy sírjon órákon át. 😂

Megpróbálok érdeklődni.

És igen olyat szeretnék, amiben csak babák használják az adott medencét. Nem az egész város, bár lehet Miskolc közelében ilyen nem létezik. 😂

2020. jan. 5. 18:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi Miskolcon ide vittük volna, bár másik városba járunk azóta is szóval ide egyszer sem jutottam el, csak rövid telefonos egyeztetésem volt az egyik oktató hölggyel. [link]

Nekem annyi volt vele a bajom egyedül, hogy itt azt preferálják, ha csak egy szülő van a vízben, itt ahova járunk mindkét szülő bent lehet, ezt szoktuk meg, ez nagyon jó rendszer, de kinek mi. Egyébként az elmondottak szimpatikusak voltak, az árak sincsenek elszállva összehasonlítva más helyek áraival. Igaz itt sem csak gyerekek használják a medencét az órarendjük alapján, de nincsenek annyian, mint az uszodában, azt mi sem vállaltuk volna be Miskolcon. #5, #6, #11 voltam.

2020. jan. 5. 19:46
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségüket.
2020. jan. 5. 20:29
 15/15 Son4of7God válasza:
0%
Fiammal úgy csináltam annó hogy 2-3m távolságra bedobtam a medencénkbe és amikor már víz alatt volt akkor mentem be érte. Ezt ismételgetve nagyjából egy hétig és már nem kellett bemennem érte. Bár ez négy éves korában volt. Azóta már súlymellényben úszik.
2020. jan. 21. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!