Mit tennétek a helyembe?
Figyelt kérdés
Párommal 4 éve vagyunk együtt van egy 2 éves gyerekünk. Viszont párom anyjánál élünk mert itt nagy a ház és párom anyja egyedül él.. én viszont már 4 év után elvárnám higy 3 an éljünk anyós nélkül mert így semmi magán életünk nincs párom anyjától mert neki mindent tudni kell ha hív telefonon a párom az anyja már ott van hogy na mit akart stb.. de ha mondom páromnak hogy nem szeretnék már így élni az a válasz rá hogy ha nem tetszik költözzek el.2020. jan. 1. 15:28
1/11 anonim válasza:
Van félretett pénzed? El tudsz költözni valahová? Én fognám és otthagynám a P*cs*ba.
Ha ennyire nem érdekli a te boldogságos, akkor nem ér semmit a kapcsolat.. Ha nincs félre tett pénzed, vagy nem elég, akkor még gyűjtenék, és ha összegyűlt minél előbb költöznék.
2/11 anonim válasza:
A párod anyuci pici fia volt mindig és az is marad. Ő nem fogja a kényelmét feladni miattad, annyit nem érsz neki, és ezt az utolsó mondatod alá is támasztja. Tehát vagy bele nyugszol ebbe, vagy költözöl, ahogy mondja. Én költöznék.
3/11 anonim válasza:
Alap dolog, hogy egy idő után az ember saját életet kezdjen a saját családjával. A férjed nem igazi férj. Szeretni kell a szülőt, illetve bizonyos fokig támogatni, de ha megvan a saját tőke a külön élethez, akkor külön kell menni. Mindenkinek az a legjobb. Ha a férjed nem így gondolja, akkor ti nagyon eltérő úton jártok, ebben az esetben pedig költözz el valóban, a férjed meg öregedjen meg az anyjával. Persze, ha nincs meg az anyagi háttér a költözéshez, akkor meg kénytelen vagy elviselni a dolgokat...vagy vissza is mehetsz dolgozni, ha egyébként nem dolgoznál és mehetsz a gyereketekkel albérletbe.
4/11 anonim válasza:
Van rá pénzed, hogy elköltözzetek? Vagy a párodtól várod a megoldást. Amennyiben van annyi pénzed, hogy vegyél saját lakást, akkor vegyél, és kérdezd meg, hogy költözik-e veled.
5/11 anonim válasza:
Csak a költözködők azt nem írják hogy hova költöznének, mennyi hitelet vennének fel, hány évre, mennyi törlesztőrészlettel, hány évig akarnák albérletbe hányni a pénzüket, hogy tennének félre mellette, miből bútoroznák be ?
6/11 anonim válasza:
Oké, hogy 4 év után elvárnád. De reálisan? Van pénzetek külön költözni?
7/11 anonim válasza:
Mondjuk ezt a gyerekvállalás előtt kellett volna tisztázni. Ha gyereket szültél az anyós nyakára, akkor miből gondoltad, hogy pont akkor tudtok külön költözni, mikor te nem dolgozol?
8/11 A kérdező kommentje:
Én nem az anyósom nyakára szültem gyereket hanem anyósom és párom mondta hogy ne albérletet fizessünk hanem ide jöjjünk de ugyan mindegy mert annyi penzt oda adunk neki havonta amiből már egy albérletbe is tudnánk menni..
2020. jan. 1. 16:41
9/11 A kérdező kommentje:
A lényeget mefgogtad.. szerintem nem élsz velünk itt nem tudod mi hogy megy.. és senki nem mondta hogy nem vesz semmit abból amit adunk neki .. nem válasz a kérdésre amiket írsz csak gondolom.kibadzott uncsi az életed azt jöttél kötöszködni úgyhogy lehet menni amarra nem ide irogatni
2020. jan. 1. 17:03
10/11 anonim válasza:
A kérdésed: Mit tennétek a helyemben?
Mik a lehetőségeid? 1. Elköltözöl. 2. Visszamész a szüleidhez. 3. Maradsz itt.
Arra nem válaszoltál, hogy van-e pénzed elköltözni. Mert a párod egyértelműen nem akar, tehát neked kell megoldanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!