Nektek szerepel a céljaitok között, hogy lakást adjatok a gyerekeiteknek?
Három gyerekünk van. Mi szeretnénk nekik 20 éves koruk körül egy-egy lakást adni.
Ti hogy vagytok ezzel?
31
Rengetegen vannak akik akkor sem akarnak/akarnának 3 gyereket vagy többet,ha minden adott vagy adott volna.
Nem. Több okból sem. Én nem kaptam lakást, és soha nem is szerettem volna. Tegyék el a szüleim azt a pénzt teljesen nyugodtan maguknak, sajnos ők sem lesznek fiatalabbak, nem tudjuk meddig fognak tudni dolgozni, mennyi lesz a nyugdíjuk, legyen nyugodt életük idős korukban is. Ugyan ez vonatkozik ránk is, de ez nem azt jelenti, hogy nem fogom segíteni a gyerekem, de túlzásnak érzek 20 millióért lakást venni nekik/fő. És nem is engedhetjük meg magunknak annak ellenére sem, hogy nem élünk rosszul.
Ez a saját lakás mizéria csak itthon ekkora őrület, más országokban is vígan leélik az emberek az életüket albérletben minden gond nélkül.
Harmadszor pedig, nem akarom röghöz kötni a gyerekem. Mi alapján válasszam ki, hogy melyik városban vegyek neki lakást? Bármit hozhat az élet, és amilyen a helyzet jelenleg ebben az országban még az se kizárt, hogy mi elhagyjuk a süllyedő hajót, nem hogy az ő generációjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!