Miert ilyen kilatastalan a fiatalok elete? Mit tudnank tenni, hogy jobb legyen?
Szerintem is menj külföldre, az ember nem akar idősen szülni.
Két év kint a pároddal és házzal jöttök vissza.
A tanfolyam meg nyelvtanfolyam
legyen!
Ha jó lenne az, amihez értesz, akkor hajnaltól-hajnalig dolgozva emeletes családi házad lenne már. De ahhoz is hlye vagy hogy felfogd, hogy ha ennyi melóval nem jutsz előre, akkor valami gond van és nem feltétlenül a rendszerben, hanem azzal, amivel próbálkozol. Miért nem megy át az üzenet??? Miért jobb nyafogni azon, hogy baj van ahelyett, hogy keresnéd a megoldásokat???
Fele ennyit dolgozol (hisz ezzel se jutsz semmire), tanulsz mellé értelmes dolgot, majd utána kétszer ennyit keresel fele ennyi munkával. Ha ezt nem érted, olvasd át még párszor, mert a megoldás itt van, nem a hisztiben.
Az anyukám (szerintem nálad jóval lejjebb indult) megtudta csinálni. Alkoholista szülei voltak és egy kis faluban éltek. Sokszor enni sem tudott mit, ruhája is csak 2-3 volt. Ezután a szülei elküldték a Debreceni Református Kollégiumba (ezt csak azért csinálták, hogy ne kelljen a saját gyerekével élnie). Amikor elvégezte a gimnáziumot, az egyik tanára segítségével felkerült Budapestre. Ennek a tanárnak a testvére adott neki albérletet olcsóbban. Közben anya megismerkedett az apukámmal. Így ketten vettek hitelre egy lakást svájci frank hitelre (amire később rájöttek, hülyeség volt) megszülettem én (ilyenkor volt anya 28 éves)...anya terhes lett a tesómmal, ezért vettek neki is egy lakást hitelre, de már nem svájci frank hitelre. Kifizették az egyik lakást, majd a másikat. Ezután vettek egy házat, szintén Budapesten.
Szerintem megpróbálhatod hitelre a lakást, de semmiképpen se egyedül. És akarj, ne úgy állj hozzá, hogy úgysem sikerül. 😉
Mi is emiatt jöttünk el...
itt minden megvan. Ki van fizetve a bérlet és tudunk mellette gyűjteni, h ha egyszer úgy döntünk, h haza.
Otthon nem kerestem annyit, mint amennyit itt havonta kapok, amíg itthon leszek a kislányommal.
3 hónapos. Otthon nem tudom, h mikor mertem volna bevállalni.
Egy dologban egyetértek a többiekkel.
Ha szar, változtass. Az már mindegy, h .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!