Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek volt már abortusza...

Akinek volt már abortusza megosztaná velem mi történt?

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mire vagy kiváncsi hogy miért lett abortusz vagy hogy hogy zajlik a műtét?
2010. júl. 20. 22:59
 2/9 A kérdező kommentje:
arra, hogy hogy zajlik a mütét
2010. júl. 23. 18:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem túl jó,azt előrebocsájtom!Ez szomorú dolog minden nő életében. Ha most nem is az, késöbb sokat gondol rá az ember.Felvettek a korházba ahol a fogadott dokim rendelt.Átőltöztem, majd mentem a méhszájnyitópálcikát felhelyező dokihoz.Na , ez volt a legrosszabb. Ha ezen túl vagy, akkor már semmitől sem kell félni. Kapsz majd egy gyógyszert, amit a műtét elött 1-2 órával kell bevenni,én be is aludttam tőle, majd úgy éredttem, hogy most altatni fognak,és ne féljek ,nemsoká túlleszek rajta. A szobámban ébredttem, vérzésem volt, és semmi más. Délután mehettem haza!Ez 3 éve volt, de azóta lett egy kislányom,szóval a mai technika mellett nem lesz az ember meddő.Vákiummal szippantották ki a 10 hetes embriót.
2010. júl. 23. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
mint fent. nekem 2 volt. az egyik nem altatásos, tehát fent voltam, az egy kicsit jobban fájt, de nem vészes. inkább lelkileg nehéz. Szent István kórház nagy mestere a lelki nehezítésnek, vajúdószobába (igen a szülőszoba mellé) fektetik be az abortuszra várókat, függetlenül attól, hogy élő magzat szándékos abortálása, vagy elhalt magzat kürete. oda ne menj inkább.
2010. júl. 23. 20:53
 5/9 A kérdező kommentje:
második válaszoló, a méhszájtágíto pálcika felhelyeése miért annyira rossz? ott mi történik?
2010. júl. 23. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem pl nem fájt egyáltalán a méhszájtágító pálcika felhelyezése. Pedig a doki aki csinálta felkészített rá,hogy ez bizony elég fájdalmas szokott lenni.

Csak annyit éreztem, mint amit egy normál nőgyógyászati vizsgálatnál szoktam.

Én nagy abortusz ellenes vagyok,de akkor fogamzásgátló szedése mellet estem teherbe elég fiatalon,pedig nagyon is éretten tudatosan védekeztünk. Nem olt lehetőségem megtartani a babát.

A lalki teher azóta is mindennél nagyobb,maga a beavatkozás semmi ahoz képest,hogy az ember mit él át előtte (míg dönt),és utána mikor már megtörtént.

2010. júl. 24. 00:39
 7/9 anonim ***** válasza:

2.-dik vagyok.

A pálcika egy olyan fábol,növényből van, ami a sok-sokszorosára dagad, ha nedvesség éri.ha már fennt van akkor szép lassan nyitja a méhszájat,hogy az ne sérűljön.Azért helyezik fel,mert mkor teherbe esik az ember a méhszáj bezárúl,hogy amagzatot tartsa,ill. hogy kivédje a fertőzésektől.mint egy lufit, ugy képzeld el,és hogy a levegő bennt maradjon befogod a száját.Na ezt a szájat nyitják vele..Én a Bp-i Margitban voltam..te hol vagy?

2010. júl. 24. 16:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Pontosítok..konkrétan azért fáj,mert ez nem csak úgy felcsusszan,hanem feltólják,és az közben megsért egy picit. mint egy "durvább" rákszűrés..
2010. júl. 24. 16:30
 9/9 A kérdező kommentje:
én csak kíváncsi voltam, szerencsére nincs ilyen problémám
2010. júl. 25. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!