Akik nem tudjak évekkel késöbb visszafizetni a CSOK-ot, annak mindene oda lenne a 3+ gyermekkel együtt?
Nem csak a CSOK van, mint hitel.
Amikor elkezdtem dolgozni nyitottam egy lakáskasszát, elkezdtem félretenni pénzt is és amikor lejárt, igaz hitellel de vettünk a férjemmel egy ingatlant. Senki sem támogatott minket sem.
Van hitelünk, de mi döntjük el, hogy hány gyereket szeretnénk és mikor. Lehet, sőt biztos, hogy magasabb a kamat, de szabadabbak vagyunk.
Tejó ég, mennyi tahó van itt.
Azért örülök,hogy érkeztek normális válaszok itt.
Általában aki itt veri a nyálát azért van,mert vagy nem tud élni a kedvezménnyel,vagy abszolút nem család centrikus, irigy ember és még sorolhatnám.
Mit képzelsz te aki azt írod, hogy a méheddel pénzt keresni? normális vagy?!
Mi csok-tól függetlenül 3-4 gyereket szerettünk volna. Az első meg is született 2016-ban. Bejött a csok, éltünk szépen a lehetőséggel,felvettük.
Előre beígért 2 gyerekkel,akiket akkor is szerettünk volna,ha nem lenne a csok.
Most ikrekkel vagyok várandós 36hetes, ami azt jelenti,hogy a 10milla hitelemből jóváírtak már 5millát. Tehát 5 millió hitelem van,aminek a törlesztője 25ropi.
Akkor miről is beszélünk? Én hálás vagyok Orbánért és a családpolitikájáért,különben most nem tudnék a saját zsir uj házamból kommentelni ide.
Az meg hogy jelzáloghoz kötik? te sem adnál csak ugy minden féle fedezet nélkül milliókat az ember 2 szép szeméért...úgyhogy hagyjuk az ámítást
Csok 10 millió (3 gyerek ) , abból 5 millió fordítható ingatlan vásárlásra ,a másik 5 felújítás bővítés amit saját zsebből kell megelőlegezni !
Babaváro szuper , még valami ? Magyarország pénzügyi IQ 0 , sajnos .Szüljenek csak , viszont abba belegondolni hogy azt a 3-4-5 gyereket fel is kell nevelni ?! Egyre nagyobbak egyre jobban nő az igény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!