Szerintetek miért ilyen ellenségesek egyből azokkal a nőkkel, akik olyan férfivel vannak együtt akiknek van már gyerekük?
... És mellette most mivel a nőnek is van gyereke akivel együtt van, mindenkinek jobban szúrja a szemét.
Mi egy olyan család vagyunk, hogy az idősebb tesóm nem az én apukámtól van, mégis annyira imádták egymást, és annyira megvolt ez az apa fia konktakt, hogy jobbat nem is kívánhatott volna apukám, és a bátyám sem. Sosem volt téma köztünk, hogy ő nem teljesen a vérünk, nevére vette apu, és egy család lettünk, azt gondolom ez így normális. Nem működött ott egy kapcsolat, de talált egy nőt, aki bár hozott egy kisfiút (akkor volt 1 éves bátyám), de ezzel a gyerekkel is többet tett a kapcsolatba, mert végre lett egy családja, és ugye utána lettem én is.
Itt olyan agresszív dolgokat tudok erről olvasni, csak azért mert nem vérszerinti egy gyerek, döbbenet.
". Egyszerű, vedd meg magadnak, ne a pasiddal vetesd meg. Neki nem kötelessége eltartani titeket."
"miért kellene a te párodnak a TE gyerekeidre költeni? Költsön rájuk az apjuk."
Magával a kérdéssel nem értettem egyet amit olvastam, csak úgy megdöbbentem egy kettő válaszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!