Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek miért ilyen...

Szerintetek miért ilyen ellenségesek egyből azokkal a nőkkel, akik olyan férfivel vannak együtt akiknek van már gyerekük?

Figyelt kérdés

... És mellette most mivel a nőnek is van gyereke akivel együtt van, mindenkinek jobban szúrja a szemét.

Mi egy olyan család vagyunk, hogy az idősebb tesóm nem az én apukámtól van, mégis annyira imádták egymást, és annyira megvolt ez az apa fia konktakt, hogy jobbat nem is kívánhatott volna apukám, és a bátyám sem. Sosem volt téma köztünk, hogy ő nem teljesen a vérünk, nevére vette apu, és egy család lettünk, azt gondolom ez így normális. Nem működött ott egy kapcsolat, de talált egy nőt, aki bár hozott egy kisfiút (akkor volt 1 éves bátyám), de ezzel a gyerekkel is többet tett a kapcsolatba, mert végre lett egy családja, és ugye utána lettem én is.

Itt olyan agresszív dolgokat tudok erről olvasni, csak azért mert nem vérszerinti egy gyerek, döbbenet.

". Egyszerű, vedd meg magadnak, ne a pasiddal vetesd meg. Neki nem kötelessége eltartani titeket."

"miért kellene a te párodnak a TE gyerekeidre költeni? Költsön rájuk az apjuk."

Magával a kérdéssel nem értettem egyet amit olvastam, csak úgy megdöbbentem egy kettő válaszon.

2019. nov. 16. 19:08
 1/4 A kérdező kommentje:
Az hozzátartozik, hogy apját nem ismeri, sosem látta max a nevét tudja, sosem fizetett vagy volt jelen az életében, apu volt neki szó szerint apja helyett apja 🙂
2019. nov. 16. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne az oldal legyen a mérvadó... Ritkán kérdezek, kommentelek, inkább böngészni szoktam, vagy rákeresni 1-1 adott problémára. De vannak itt cifraságok bőven. Sajnos nem az ország legiskolázottabb rétege mutatja itt meg magát (tisztelet a kivételnek!). Nagyon szeretnek a kérdezők pénztárcájában turkálni, ha pl valakinél kiderül, hogy tehetősebb, azonnal jön a "honnan van neked ennyi pénzed", "mit dolgozol, én is költenék ennyit" témakör. Sok anyuka, aki ide ír, nem tud kikapcsolódni. Nincs hobbija, baráti köre, így hát ami feszültség van benne, azt itt, az interneten vezeti le. Meg tudod, arc nélkül mindig bátrabb az ember.
2019. nov. 16. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A ti esetetek teljesen más. Inkább azoknak a nőknek szokták ezt mondani, akik hoznak az új kapcsolatba 1-2-sok gyereket, és az új partnernek is van az előzőből vérszerinti gyereke; az új kapcsolatban pedig a nőnek piszkálja a csőrét, hogy a párja törődik a SAJÁT gyerekével és arra költ, de a nő gyerekeire nem. És az ilyeneknek tényleg nincs igazuk. Ilyen helyzetben általában a nő gyerekei velük élnek, a pasié pedig külön, ritkábban láthatja a SAJÁT gyerekeit. Nyilván mindig fontosabbak lesznek neki a vérszerinti mint a nevelt gyerekei, akik sok esetben akár el sem fogadják az "új apukát" + valóban van saját édesapjuk, elsősorban annak a felelőssége gondoskodni róluk. Sok aranyásó, gyerekes nő létezik, aki csak azért fog magának pénzes pasit, hogy majd a gyerekeivel egüytt élősködhessenek és megsértődik, amikor ez nem így lesz.
2019. nov. 16. 19:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Itt a kérdésben nem volt igaza a nőnek. Pont az a kategória volt akit a kettes ír, viszont egybevontak mindenkit, és pont azt figyeltem ráhúztak mindenkire egy ilyen általánosságot. több ilyen kérdést is olvastam már mindegyiknek az a lényege mintha több nőnek rosszul esne hogy a férfi nem a sajátjait neveli. De ilyen is van hogy egy kapcsolat nem működik de egy másikkal igen és lehet hogy pont az ő gyerekeit,jobban is fogja szeretni mivel a sajátjait az anyja ellenük neveli vagy ilyesmi
2019. nov. 16. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!