Miért kell az anyáknak ennyit szenvedniük?
Figyelt kérdés
És hogy képes ezt bevállalni valaki többször is? Nem tudom elképzelni, hogy a gyerek mosolya feledtet mindent. Maximum egy pillanatig. Sokkal több a szenvedés az anyaságban mint az öröm.
Az én babám még kicsi, de legszívesebben menekülnék.
2019. dec. 20. 19:25
11/16 anonim válasza:
Nem volt kötelező, minek vàllaltad akkor? Kicsi önismeret nem àrtott volna, akkor nem itt tartanàl. Most màr edd amit főztél magadnak. Nem kéne màrtírkodni. Vàllaltad, te döntöttél, hàt neveld is fel normàlisan. Előbb kellett volna gondolkodni. A gyereket azért sajnàlom...
12/16 anonim válasza:
Mire számítottál? Azért mert mindenki cukormázas rózsaszín ködnek állítja be, még nem az.
13/16 A kérdező kommentje:
Ja, van önismeretem, de önbizalmam is, tudtam, hogy bírni fogom a nehézségeket. Mellesleg gyerek mellett tanul magáról a legtöbbet az ember.
2019. dec. 23. 16:10
14/16 anonim válasza:
Bírni fogod a nehézségeket? De azért idegen embereknek rinyàlsz, hogy legszívesebben menekülnél...😂😂😂 Vicc.
15/16 anonim válasza:
Csak az tanul a gyerek mellett a legtöbbet magáról , aki eddig vakon élt.. nem a gyerek tehet errol, ne rajta csattanjon
16/16 A kérdező kommentje:
Hű, most találtam meg ezt a kérdést jó sok idő után. A válaszokból látszik, hogy van aki még nálam is nyomorúságosabb.
Szerencsére azóta már sokkal jobb, élvezem az anyaságot, megtérült a sok leküzdthetetlennek tűnő nehézség.
Nektek meg jobbulást :)
2020. okt. 12. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!