Miért jön meg össze-vissza? 3 hónapja szültem.

Szia!
Amíg szoptattam nekem is össze-vissza jött meg. Július 25.-én szültem utána kb 3 hétig véreztem, október végén jött meg de csak 2 napra, utána december 24.-én és 31.ig tartott. Januárban hagytam abba a szoptatást mert el apadt a tejem és következőnek február 14 vagy 15.-én jött meg megint. Utána megint kimaradt egy hónap és Áprilisban jött meg, viszont azóta minden hónapban megjön rendesen. Vagyis hogy most 17. én kellett volna hogy megjöjjön de még nem jött meg. Szerintem azért késik mert sokat idegeskedek mostanában, izgulok a babám szülinapja miatt, a nagymamám nagyon beteg, apukámat hamarosan műtik, stb. Biztos hogy kihat rá.:S

Szia! Nekem 5 hós a babám, és szintén mindig össze-vissza van. Bár én azt se tudom eldönteni, h egyáltalán ez a mensesem-e, vagy csak úgy vérezgetek. Teljesen normálatlan a dolog. :) De nekem is azt mondta a dokim, h idő kell neki.
3 hónapon keresztül szedtem fogamzásgátlót, h hátha akkor nem lesz, de volt. 1-2 hét szünet, majd 1-2 hét vérzés. Nem nagy mennyiségben van, egy tisztasági elég egész napra. Most a legutóbbi több mint 1 hónapig tartott! Vagy 2,5 hétig "magától", aztán abbahagytam a gyógyszert, és szerintem ez tett még rá vagy 2 hetet. Gondolhatod, már nagyon untam. Most úgy néz ki elállt 2-3 napja, de még néha találok a wc papíron rózsaszínt.
De ha gond lenne, akkor a szervezeted úgyis jelezné. Éreznél valami nem oda illőt is.
Amúgy nekem a terhesség előtt minden hónapban, tök normálisan zajlott, még görcseim is ritkán voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!