Ha tüdőgyulladásom van elkaphatja a babám? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szinte minden tünet arra utal. 8 hónaposom megtudom fertőzni vele? Szopizik is még. Azt sem tudom mikor jutok el orvoshoz, jövő hétig dolgozik a férjem, másra nem tudom bízni. Itthon addig is mit tegyek, hogy ne haljak meg? És a baba elkaphatja? :(2019. dec. 19. 15:51
1/7 anonim válasza:
A tüdőgyulladás önmagában nem fertőző.
2/7 anonim válasza:
Gratulálok az ondiagnozishoz. Mivel nyilvánvalóan orvos vagy, nem is értem miért teszted fel a kérdést. Azt meg egyenesen érthetetlen, hogy gyerekkel együtt miért nem tudsz elballagni egy előre kért időpontra az orvoshoz, hogy megvizsgáljon.
3/7 anonim válasza:
Hívd ki a háziorvost, ha nem tudsz bemenni!
4/7 A kérdező kommentje:
Mert mondjuk olyan szarul vagyok?!
Masreszt itt a faluba nem viheted be a gyereket mert kiküldik barmennyi idos is! Átvezetni meg nemtudok ilyen allapotba városba. De rúgj bele még a beteg emberbe. Büszke lehetsz magadra!
2019. dec. 19. 18:18
5/7 anonim válasza:
Értem. Xarul vagy. Nem tudsz elmenni az orvoshoz. Nincs telefonod? Fel lehet ám hívni. Ki megy házhoz is.n
6/7 anonim válasza:
Ha vírusos tüdőgyulladás, akkor azt elkaphatja, ha nem akkor nem fertőző.
Ahogy önmagában nem is halálos, ha kezeled.
Tessék elmenni orvoshoz, hívd ki a dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!