Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más gyereke is üvölt az orvosnál?

Más gyereke is üvölt az orvosnál?

Figyelt kérdés

Szegény már ha csak az orvosunk arcát meglátja, sír. 1 éves a fiam, pár hónapos kora óta ez van. Akkor is, ha hozzá sem ér, csak pl lemérjük. Mikor lesz jobb?

Megértem mondjuk, nálunk sajnos a lefogós technikát alkalmazzák oltásnál.

De érdekes, mert múltkor pl fül-orr-gegesznel voltunk, nála is sírt szegényem már mikor odafordult hozzá a doki, pedig az ölemben volt.

2019. dec. 19. 03:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom is szokott sírni, hangulattól függ, van mikor csak oltás után, van mikor már előtte is, változó. Lefogni pedig azért kell (bár én inkább megfogásnak mondanám, pl a kezeit megfogom és beszélek hozza) mert ha mégis észreveszi a szurit és odakap az nem túl jó senkinek. Inkább lefogom 10 mp-re a kezeit, minthogy újra kelljen szúrni meg egyszer. Amúgy én azt figyeltem, hogy sok függ az én hozzaallasomtol is. Mikor paraztam, hogy megint végigüvölti majd a vizsgálatot akkor feszült lett ő is, amikor meg kint játszottunk nézelődtünk a váróban épp csak sírt picit az oltás után.
2019. dec. 19. 09:22
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Az első 1 évben egy dokibácsihoz jártunk, vele nem volt semmi baj, állandóan huncutkodott vele, simogatta, nevetgélt.

El költöztünk, itt csak dokinénik voltak, hát az első alkalommal ahogy levittem hozzá, úgy üvöltött, mint a sakál, rúgott, harapott. Azóta 2 éves, de még mindig ezt csinálja.

Pedig mind a 2 doki, kedves, türelmes, játékos volt vele.

Nem tudom van-e összefüggés, de azért fura. Lányom van egyébként.

2019. dec. 19. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!