Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más gyereke is üvölt az orvosnál?

Más gyereke is üvölt az orvosnál?

Figyelt kérdés

Szegény már ha csak az orvosunk arcát meglátja, sír. 1 éves a fiam, pár hónapos kora óta ez van. Akkor is, ha hozzá sem ér, csak pl lemérjük. Mikor lesz jobb?

Megértem mondjuk, nálunk sajnos a lefogós technikát alkalmazzák oltásnál.

De érdekes, mert múltkor pl fül-orr-gegesznel voltunk, nála is sírt szegényem már mikor odafordult hozzá a doki, pedig az ölemben volt.

2019. dec. 19. 03:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

Nem, szerencsére a kislányom nem sírt a dokinál sose.

Nyílván ha oltást kapott, akkor persze volt egy kis hüppögés, de max pár másodpercre.

Tüneményes dokibácsink van én is maximálisan megbízom benne, nem tudom ez számít e.

2019. dec. 19. 04:44
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Mindkét lányom ordított, mint akit nyúznak egy sima státusz vizsgálatkor is ,pedig a mi orvosunk is fiatal, kedves, türelmes. A nagyobb 3 évesen hagyott fel ezzel, a kicsi 2,5 évesen már csak sírdogál.
2019. dec. 19. 05:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom is üvölt már,ha csak a doktornéni ránéz. Bár nálunk annyiban másabb,hogy elég "borsószem kisasszonyos" 6 hónapos kora ellenére és gyakorlatilag az összes nő neművel ezt csinálja. A nagymamáktól elkezdve mindenkivel. A villanyszerelőre meg mosolyog,dugdossa a nyelvét 3 perc után :D Nálunk úgy jött ez az egész,ahogy elkezdett kinyílni a világ neki, 3-4 hónapos kora környékén.Előtte mama dajkálhatta,nénje etethette bárki bármit,úgy tűnt, hozzá van szokva.
2019. dec. 19. 07:00
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

Nem, nem üvölt. Mosolyog, huncutkodni. Persze szuri után van egy kis hüphüp, de az csak pár pillanat.

Azt nem értem, mit kell lefogni egy 1 éves gyereken. Ne hagyd te se. El kell vonni a figyelmét, beszélni hozzá, mire észreveszi, már ki is húzzák a tűt.

2019. dec. 19. 07:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem üvölt. Sajnos beteg lett születése után, 3 hetes kora óta kórházakba járunk vele. Teljesen megszokta. Most 3.5 éves. (már csak kontrollok vannak neki, vérvétel, uh,röntgenek,egészséges)
2019. dec. 19. 07:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A doktornéniknél üvöltött, máshol nem. Szóval nem a köpenynek szólt :)
2019. dec. 19. 07:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A legkisebb gyerekem az orvosnal peldaul nem, max oltaskor, akkor is csak egy percig.

De ha siman meresre viszem, akkor orditani kezd abban a pillanatban, hogy eokezdem vetkoztetni. Addig jol elvan, utana is, de a merlegelest vegigsirja.

Prdig mar 13 honapos elmult, az oltozessel semmi baja, itthon a meressel sem volt soha, amig neha raraktam. A figyelmet is tok jol lelehet kitni es amugy ismerkedos, vigyori.

De akkor, ott azt a percet torkaszakadtabol vegiguvolti es patakokban folyik a konnye. Jobban sir, mint amikor vedooltast kap...

2019. dec. 19. 07:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

2 éves koráig már a sarkon üvölteni kezdett, ahogy befordultunk a rendelőhöz. Be sem csuktuk magunk mögött az ajtót, már hívott be az orvos, mert messziről hallotta, hogy érkezünk.

Aztán 2 évesen bölcsibe került és a gyerekorvosunk volt a bölcsi orvosa. Ott 2naponta találkoztak, és lényegében soha többet nem félt tőle.

2019. dec. 19. 07:40
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen. 3 éves és most már csak enyhén ellenkezik, meg pityereg, de mostanra múlt el a nagy üvöltés.
2019. dec. 19. 07:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak oltáskor sír. Mikor pici volt, akkor a mérlegen még, de azt otthon is, nem tudom, hogy miért ilyen ez nekik, a kisebbik fiam is sír rajta.
2019. dec. 19. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!