Ki szeretne gyereket az új évben?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok, kíváncsi vagyok mennyire lesz vegyes :)2019. dec. 18. 15:21
2/23 anonim válasza:
Én a jövő évben szeretnék teherbe esni. Hogy ez januárban vagy decemberben lesz, az nem számít😊
Második gyerek lenne és 27 éves vagyok.
3/23 A kérdező kommentje:
De jó, örülök nektek! :) Én tavaszi fogantatásnak örülnék a legjobban, hogy téli baba legyen. De igazából tök mindegy, fő az egészség :)
2019. dec. 18. 15:36
4/23 anonim válasza:
Mi is tervezzük a másodikat, én meg pont hogy nyári babát szeretnék. Már van egy, ő novemberi 🙂 25 éves vagyok
5/23 anonim válasza:
Mi is tervezzük a babát. Én 26 vagyok, férjem 39.
6/23 anonim válasza:
Nekünk már úton van, 2 éve terveztünk téli születésű első gyerek után kistesót, de csak másfél év várakozás után jött össze. Nyári baba lesz és ellenkező nemű, úgyhogy minden teljesen más lesz.
34N
7/23 anonim válasza:
Mi is, januártól 🙂 a lányom "elsőre" sikerült, remélem a tesó sem várat meg minket😅31 leszek hamarosan.
8/23 A kérdező kommentje:
Nálunk első baba lenne :) Mindenkinek szorítok, hogy össze jöjjön egyébként! Annak akinek már össze jött pedig gratulálok és boldog babavárást kívánok! :)
2019. dec. 18. 16:25
9/23 anonim válasza:
Harmadik babát szeretnénk télre. 😊
10/23 anonim válasza:
Negyedik babát szeretnénk immáron kilencedik hónapja, és 38 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!