Mit csináljak a férjemmel? Fog változni?
Sérv műtétem lesz egy hónap múlva.
Egyáltalán nem érdekli mi lesz, hogy lesz a gyerekkel addig.
Nem kap szabadságot, anya fog a gyerekre vigyázni még haza nem ér.
Az éjszakai ébredéseket elintézte annyival, hogy úgy sem hallja meg.
A kislány nagyon anyás mivel szinte csak velem van.
Férjem egyáltalán nem töri magát rajta hogy hozzászokjon a kislany.
Pedig annyira odavolt a gyerekért...
Én pedig ez miatt folyamatosan idegeskedek mert nem szeretném ha a pici szenvedne, sokat sírna. Csak 1 éves még..
Annyira rossz a férjem felfogása ebben.
Nagyon sokszor csak úgy ott hagyja hogy jól van hisztizzél.
Én pedig sajnálom.
Mit tehetnék?
Vagy leülsz vele és tiszta lapokkal elmondod amit itt leírtál. Megbeszélitek a problémát. Lehet úgy érzi te ugrasz minden apróságra agyereknél...
Habár 1 évesen még rengeteget kell miatta ugrálni.
Amit tehetsz, hogy most is ráhagyod több órára próba képpen. Pl itt a karácsonyi bevásárlás, menj el egyedül és ök maradjanak egy kritikus déli idöpontban egyedül.
Menj el a barátnöiddel éjszaka vacsorázni, mozizni.
Ekkor tudod jól tesztelni, hogy neked nagyon az elvárásaid vagy a férjed tényleg semmit nem csinál.
Köszönöm az ötleteket.
6 éve vagyunk együtt, a drasztikus változás akkor jött amikor anyósékhoz kellett költöznünk mert nem lett kész időben a házunk. A gyerek ekkor 3 hónapos volt. Ott magyarázta anyós egyfolytában hogy minden a nő dolga, nehogy mosogasson vagy porszívózzon, sőt még pelust se kell cserélnie mert hát ő dolgozik én meg úgy is itthon vagyok. Utálom ezt a felfogást de nagyon hatott rá.
Most pedig én jártam meg. Amúgy a ház az enyém, örökségből vettem. Anya fog ide jönni arra az időre hogy a kicsinek ne legyen még a környezetváltozással is baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!