Lili vagy Lara?
Figyelt kérdés
Horváth vezeték névhez melyik illik jobban szerintetek? Nekem egyformán tetszenek, a páromnak a Lara egy picit jobban, az 5 éves lányunk pedig a Lilit szeretné nagyon a húgának, szóval nehéz a döntés :) Az 5 évesünket Alíznak hívják.2019. dec. 11. 18:38
2/18 anonim válasza:
Mindkettő becenév nekem. Alíz mellé nem adnám egyiket sem. Lilian lenne a választásom.
3/18 anonim válasza:
Egyik sem, viszont inkább a férjem véleménye számítana, mint a másik gyereké.
4/18 anonim válasza:
Nekem is becenév. Lilient vagy Laurát adnám a helyetekben. De inkább a Lilient.
5/18 anonim válasza:
Tök mindegy, mindkettő tucat becenév. ezek közül inkább Lili, a Lara nekem kutyanév.
6/18 anonim válasza:
Liza esetleg? Alíz és Liza. Nem tucat, de hasonló koncepció mint az általad említettek.
7/18 anonim válasza:
Tudom, hogy sokaknak tucat, de nekem nagy kedvenc a Lili. A Lara viszont nem valami celeb gyereke után jött a köztudatba? Az ilyeneket nem kedvelem. Amúgy is kicsit külföldies nekem.
8/18 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszett mindig a Lili, de nem bánom, hogy végül nem azt adtam, pont, mert nagyon sok van belőle, pedig 10 éve még nem volt ilyen gyakori, mikor szültem az elsőt.
(Ugyanígy vagyok a Hannával, a másodiknál volt esélyes, de azt is ezért offoltam.)
A Larát utálom, nem adnám semmiképp, akkor már inkább 10 Lili egy helyen.
9/18 anonim válasza:
Lili, ha ez a kettő közül kell választani. Nekem jobban illik a vezetéknévhez.
10/18 anonim válasza:
Lili, esetleg Liliána. Lara nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!