Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megérné 3 gyereket szülni egy...

Megérné 3 gyereket szülni egy ingyen házért?

Figyelt kérdés

A 10 millió babaváróból vidéken megfelelő nagyságú házat lehet venni 6 embernek.

Kicsi szépítgetés belefér.

2019. dec. 10. 23:20
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
42%
20 millió alatt már sehol sincs putrin kívül semmi.
2019. dec. 11. 11:44
 32/41 anonim ***** válasza:
26%

Én élnék a lehetőséggel ha már a 3. Baba is megszületne.

2 gyerekünk van, férjem szeretett volna 3-mat, én nem így nem is lesz, csak a pénz miatt tuti nem szülnék

2019. dec. 11. 12:19
 33/41 A kérdező kommentje:
Jó, hát aki nem örököl, meg akinek nem segít a család, rokonok, azoknak marad a putri. De legalább van hol lakni, és nem minddn fillérjük az albérletre megy el.
2019. dec. 11. 12:20
 34/41 anonim ***** válasza:
91%

Nem valóban, annak minden fillére elmegy a 3 gyerekre, akiket felnevelni több mint egy ház.

De úgy sem fogod fel. Szüljél egy talicskával, erre van eszetek.

2019. dec. 11. 13:23
 35/41 A kérdező kommentje:
Nem, nekem nem lesz gyerekem, mert nem vagyok egészséges. A személyeskedést befejezheted.
2019. dec. 11. 13:42
 36/41 anonim ***** válasza:
78%
Unokatestvéremék felvették (csok+babaváró), bár hogy mi a túrónak azt nem tudom, mivel egy fél éve még külön akartak költözni, nem élnek harmonikus családi életet, 1 gyerekük van, aki az autizmus sok jelét mutatja, de kb. a szülők le se szarják, csak dobálják az oviba, meg a nagyszülőkhöz....na és ők vállaltak 3 gyereket, úgy, hogy még a meglévővel sem foglalkoznak.Na nálunk ha megszületik a másik 2 gyerek, tuti lelkileg sérültek lesznek, ha meg még sem lesz több fizethetnek vissza mindent kamatostól, büntetéssel együtt.Nem mindenkinek, minden élethelyzetben érdemes élni ezekkel a lehetőségekkel.
2019. dec. 11. 14:06
 37/41 anonim ***** válasza:
72%
Az megvan, hogy a gyerekeket nem csak megszülni kell, hanem fel is kell nevelni? Nem csak az anyagiakra gondolok. Logisztika, idő, türelem, odafigyelés. Meg tudod csinálni 3 gyerekkel?
2019. dec. 11. 14:46
 38/41 anonim ***** válasza:
98%

Akinek annyira kell a 10M forint megélhetésre, hogy ilyet csinál, az nem fogja tudni felnevelni a gyerekeket tisztességesen. :((((

Ez azoknak segítség, akik amúgy is akartak gyereket, el is tudják tartani, de jól jön a támogatás, hogy könnyebb legyen. A mélyszegényeken ez nem segít semmit.

2019. dec. 11. 14:48
 39/41 anonim ***** válasza:
72%

Épeszű ember a babavárót csak akkor veszi fel, ha már épp úton van a gyerek, akit egyébként is terveztek, várnak. Én speciel jó támogatásnak tartom ezt, de kiemelném, hogy "támogatás". Egyébként is szeretnénk 2-3 gyereket, élni fogunk vele, ha tehetjük. Aztán hogy 2 vagy 3 lesz végül, azt majd érezzük, amikor ott tartunk.

Aki meg ezekért a pénzekért szül, az meg egy idióta.

2019. dec. 11. 17:43
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
36# ha a gyerekre kimondanak valami nagyon gáz betegséget, akkor kérhetnek méltányosságot, hogy amiatt nem mernek többet vállalni.
2019. dec. 17. 15:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!