Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megérné 3 gyereket szülni egy...

Megérné 3 gyereket szülni egy ingyen házért?

Figyelt kérdés

A 10 millió babaváróból vidéken megfelelő nagyságú házat lehet venni 6 embernek.

Kicsi szépítgetés belefér.

2019. dec. 10. 23:20
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
88%
3 gyereket felnevelni több, mint 10M.
2019. dec. 10. 23:47
 12/41 A kérdező kommentje:
#11 De van főállású anyasági meg CSP nem? Vagy van még valami támogatás? Ingyen ebéd? Apa meg dolgozik.
2019. dec. 10. 23:52
 13/41 gömbicica ***** válasza:
96%

Sajnalom a leendo gyerekedet. Nem lennek a helyukbe :(

Azert szulni hogy lakasod legyen?

Gozod nincs mennyi feladatot ad 3 gyerek felnevelese.neked csak a lakas lebeg a szemed elott.

2019. dec. 11. 00:00
 14/41 anonim ***** válasza:
76%
Vallalj 9et, 30M-ert mar egesz nagy hazat lehet venni
2019. dec. 11. 00:03
 15/41 anonim ***** válasza:
95%
Eleve a gondolkodásmód hibás, gyereket tudtommal nem azért vállal az ember, mert megéri neki, hanem mert szeretne. Legalábbis felénk így működik a dolog. Én pl. max kettőt szeretnék, már van egy, lehet ennyi is marad, így ha az én álláspontomat kérdezed nem, nem éri meg, mert a hátam közepére se kívánnék harmadik gyereket. Ha az anyagi oldalát nézed (bár szerintem csúnya dolog csak ezért x számú gyereket vállalni) akkor sem éri meg, ez hitel, szóval nem lesz ingyen, másrészt el lehet jönni főállású anyának, persze, apuka meg dolgozik, de bármikor befigyelhet egy válás vagy ne adj isten olyan élethelyzet, hogy apuka keresőképtelen lesz, akkor meg pisloghat az öttagú család bevétel nélkül törlesztve a hitelt is.
2019. dec. 11. 00:22
 16/41 anonim ***** válasza:
86%
Nekem nem, de kinek hogy.
2019. dec. 11. 05:32
 17/41 anonim ***** válasza:
94%
Lólátásban előre és nem nézni hogy a 3 gyereket fel is kell nevelni. A kormány az ostoba emberekből él a legjobban. Ez is azért lett kitalálva. Mit gondolsz ezek ingyen csak úgy odaadnak valamit? Hisz még valaki a magyar kormány adakozó kedvének? Őszintén meg vagyok lepődve...
2019. dec. 11. 05:53
 18/41 anonim ***** válasza:
90%
A családi kapcsolatok/szülő-gyerek topik tele van sérült szocpol gyerekekkel, akiket vertek, terrorizáltak. Ebből (babaváró, csok) is az lesz.
2019. dec. 11. 06:22
 19/41 anonim ***** válasza:
87%

Nyíregyházán, az ország legcsóróbb városában, egy garzont kapsz 10 milláért. El nem tudom képzelni milyen hely lehet az, ahol egy 10 millás házban 6an elfértek

Az biztos, hogy a 10 év alatt annyit fogtok költeni benzinre, hogy ha azt a pénzt megspóroltátok volna, akár Pesten vehettetek volna egy normális 2-3 szobás lakást.

De a kérdésed az, hogy megérné-e. Kinek? Nekem biztos nem...

2019. dec. 11. 06:22
 20/41 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos pont az ilyenek találták ezt ki mint te, és rohantak is fel venni rögtön...

Aztán mond már meg mire elég szerinted a főállású anyasági ami 25 körül van meg 3 csp??? Keres apuka fél milliót? Mert.kb.annyi kellene minimum hogy éhen ne haljatok 3 gyerek mellett.

Ha bármi van külföldre nem költözhettek, el nem válhattok mert kamatos kamattal fizetheted vissza... és még sorolgatnám...

Én is most vagyok várandós, folyamatosan a babaváróval traktáltak. Eszemben sincs

Nem adom el a szabadságom.

Ingyen pedig semmit nem adnak.

2019. dec. 11. 07:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!