Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kifertőtleníteni...

Hogyan lehet kifertőtleníteni kézi mellszívót, hogy a vírusok is elpusztuljanak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ha 30-40 percet forralnám, az tuti megoldás lenne, de félek, hogy tönkremennek a kis gumi alkatrészek. Valami más megoldást szeretnék.
2010. júl. 19. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Nem kell olyan sokáig forralni, de amúgy én sterilizáló folyadékot használtam.
2010. júl. 19. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:

nagy lábost készits elő

mellszivót szétszeded

forrásban levő vizben fél deci citromlét elkeversz

beleteszed a mellszivót

5 percig forralod lobogó vizben

ha jó minőségü nem szabad hogy elolvadjon ....

2010. júl. 19. 17:39
 3/7 A kérdező kommentje:
5 perc nem elég, minimum 30 percig forrnia kell, és félek, tönkreteszem, kölcsön kaptam. A sterilizáló folyadékok közül a Chicco-t ismerem, az csak baktériumok ellen jó, vírusok ellen nem.
2010. júl. 19. 17:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Neomagnol fertőtlenítő tablettával?
2010. júl. 19. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:

milyen vírusok???

Én talán kétszer forraltam a mellszívómat. A babám 3hónapos koráig chicco folyadékot használtam, utána meg simán elmosogattam, semmi baja a fiamnak. Nem szabad ennyire parázni.

2010. júl. 19. 18:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem parázok feleslegesen. Hepatitis fertőzést kaptam, a kisbabámat is oltják ellene. A mellszívó kölcsön van, akitől kaptam, jövő hónapban fog szülni. Értelemszerűen nem akaram sem őt, sem a kisbabáját megfertőzni.
2010. júl. 19. 18:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez gáz! Mindenképpen mond meg Neki, hogy mi a helyzet, lehet, hogy inkább vesz másikat. Egyébként a Neomagnol a legerősebb fertőtlenítő, de ne haragudj meg érte, én már nem használnám a helyében, akármivel van fertőtlenítve. ezért vettem legalább ebből újat, pedig nem vagyunk eleresztve anyagilag.
2010. júl. 19. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!