Vanda név hogy tetszik?
Hülyeség ez a csúfolós dolog. Én Boglárka vagyok, kb 2-3 éven át értelmileg gyenge osztálytársaim Bogárnák hívtak. Nem hagyott bennem semmilyen nyomot, mert egy idő után rájöttem, hogy még Bogárnak is jobb lenni, mint olyan nevűnek amiből egy osztályban 3-4 van.
Szerintem ez a Vanda név teljesen jó, mert ha azt is mondják rá, hogy Panda, hát istenem egy panda full cuki, illetve különleges név és nem úgy mint egy Dzsesszika vagy Seherezádé
Dalma olyan dallamos hangzású, a Vanda viszont kemény.
Dalma - Pálma
Dalma - Maja
Dalma - Panka
Hangzásban jobban passzolna.
Nekem túl kemény, de sokkal szebb, mint pl az Ágnes. Az is ilyen kemény név, de szal tehát a Vanda pl szebb név nála. :)
De nekem kábé olyan közömbös. Nem sorolnám a legszebb nevek közé, de teljesen rendben van, és nem is ronda.
Nekem is tetszene, ha nem a régi vicc jutna róla eszembe:
Gróf Taszilónak (aki természetesen raccsol), bemutatkozik egy hölgy:
- Jó estét! Vanda vagyok.
- Látom. És öveg is...
# 16/19 Időpont dec. 5. 18:48 vagyok.
Arra gondolok, hogy pl az Amanda név hasonló a Vandához, de mégis kicsit dallamosabb. Szóval az Amanda az már nekem tökre tetszik. Bár lehet nem illik úgy a vezetéknevetekhez, azt nem tudom, ha passzol, akkor az szerintem szebb lenne. Az Amanda már a Dalmához hasonlóan szép. Vagy pl egy Csenge, Regina, még ugyanilyen kis kedves hangulatúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!