110 m2-es egyszintes házba érdemes bébiőrt venni?
A miénk 120 m2 és nekünk van bébiőrünk.
Például jól jön amikor ki kell szaladnom beengedni valakit a kapun vagy jön a postás és épp alszik a baba.
Vagy akkor is jó mikor főzök és megy a páraelszívó, mert a gyerekszoba és a konyha messze van egymástól.
A baba születése előtt 69 m2-es lakásban éltünk. Oda nem vettem volna.
143 nm a miénk
De nem ezen múlik.
Baba a szobában alszik, én a konyhában főzök..
Páraelszívó megy... hamarabb meglátom a bébiőr villanását, mint bármit meghallanèk.
Ekkor velünk egy szobában aludt.
Költözött 2-vel arrébb,de még mindig poci
Csukott ajtókon át tuti nagyon nehezen keltem volna fel arra, amikor felkel éjjel / de talán csak nekünk szigetel a hangra ennyire jól...
De tényleg szinte semmit nem hallani.
Kertesház
Nyáron, tavasszal nem mindig aludt kinn..
Volt, hogy én kimentem pocit amig aludt.
Hordozható készülék.
Volt, hogy kinn volt az àrnyékban , de az ajtót
Ablakot csiktam a legyek meg a meleg miatt.
Nekem mondjuk fel kellett mosni.. stb poci benti dolog, amit egyszwrűbb alvásidőben..
Nyugodtabb voltam,
ha volt bébiőr.
Voltunk 10 hónaposan esküvőn. Otthontól 200 km
Baba emeleten aludt, mi alatta még "buliztunk"
Kis tánc, beszélgetés, menyasszonytorta..semmi vadulás-egyébként is ő reggel igyanúgy kel, mintha nem is lett volna nekünk este semmink 🤣
Bébiőr a kézben ( ha megszólal rezeg is előtte)
Byugodt voltam, hogy alszik...
Nekünk nincs szinteltolt négyszintes kertes házban, de néha jól jönne.
Csak annyiból meg nincs értelme, hogy úgyis csak velem van meg, ha àlmàból ébred, azt meghallom (kerti/teraszi alváshoz a nagyfiú walkie-talkie-ját használjuk, ha olyan hideg van, hogy nem tudom nyitva hagyni az ajtót vagy ablakot.
Nekem oda vissza működő volt.
Sokszor elég volt csak a nyöszörgésre azzal reagálnom h "csicsicsi" és ő nyugtázta h megvagyok. Visszaaludt.
Akkor még egy 40nmes lakásban laktunk. Külön szobában aludt. Így már a motoszkálásra felébredtem. A férjem pedig tudott aludni (hajnalban ment dolgozni)
Mi nem vettünk, mert velünk aludt egy szobában 1 éves koráig, nap közben pedig nonstop hordoztam, nem hagyta, hogy lerakjam. Utána meg már nem volt értelme, mert napközbeni utánam totyogott, ha még felkelt olyan éles hanggal sikítozott, hogy még a szomszédok is meghallották, hogy felkelt.
De ha sokkal nyugisabb babám lett volna akkor vettem volna. Szerintem egyenlőre ne vegyétek, aztán 1-2 hónap alatt kiderült mennyire van rá szükségetek, és milyenre. A bébiőr nem olyan létszükséglet ami azonnal kell, ha a gyerek megszületik, utána meg már ti magatok fogjátok látni, hogy hiányzik-e nektek, és ha igen, akkor mégveszitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!