Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Polczer vezetéknévhez milyen...

Polczer vezetéknévhez milyen keresztnevek illenek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 20:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy elég ritka vezetéknév (nem Tóth, Kiss, Horváth, Papp stb...) , szóval ehez gyakori keresztnév illik. Ezek megfelelnek a Névadás Szabályainak is! Remélem, tudok egy kicsit segíteni!

Leány nevek:

Ivett, Ágnes, Anett, Éva, Emese, Enikő, Erzsébet, Adrienn, Andrea, Anikó, Anita, Edina, Erika, Ildikó, Alexandra (különösen szépen hangzik a vezetéknévhez - véleményem szerint!), Annamária, Anna.

Néhány ritka lánynév: Eliz, Adél, Aliz, Életke, Ividő, Abigél, Aidó, Aléna, Amina, Olinda, Emília, Áfra, Ajsa, Anka, Ajnácska (gyönyörű név), Oxána, Amaranta, Auróra.

Fiú nevek: Erik, Imre, Ábel, Alex, István, Attila, Olivér, Ádám, Ákos, András, Áron,

Különlegesebb nevek: Örs, Alvin, Axel, Izsó, Etele, Arián, Aurél, Álmos, Artúr, Ajándok.

2010. júl. 20. 18:46
 12/19 anonim ***** válasza:

Polczer Kincső

Polczer Emese

Polczer Kata

Polczer Bende

Polczer Csaba

Poczer Levente

magyar nevekben gondolkodtam

2010. júl. 20. 18:52
 13/19 anonim ***** válasza:

Én mindenképpen P betűs nevet választanék a helyedben!!!

Panna vagy Patrik.

26/L

2010. júl. 20. 20:20
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem egyből a Polczer Panni ugrott be, ahogy elolvastam a kérdést, s most látva a válaszokat, másoknak is tetszik. Fiúnak is P betűset választanék, pl. Patrik, Péter.
2010. júl. 20. 20:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Tudjátok már,hogy mi lesz?Én mindenképpen magyar névre gondolnék,s szimpatikus,ha alliterál.Panka,Pongrác
2010. júl. 21. 14:36
 16/19 anonim válasza:

Polczer: Áron,Dominik,Martin,Levente,Máté

Polczer:Aliz,Lili,Janka,Nóra,Dominika

Nem mindegyiket kedvelem kifejezetten, de az összecsengés a lényeg.Lili, Áron, Martin kifejezetten tetszik:)

Polczer Martin Áron. hmmm.

2010. júl. 29. 23:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Hogy hívják végül is?
2011. nov. 6. 22:33
 18/19 A kérdező kommentje:

köszönöm az érdeklődést:)

Viola lett

2011. nov. 8. 20:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Szép név, gratulálok a kicsihez! Mennyi idős? Az én kislányom 2 hónapos :)
2011. nov. 8. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!