Polczer vezetéknévhez milyen keresztnevek illenek?
Szerintem ez egy elég ritka vezetéknév (nem Tóth, Kiss, Horváth, Papp stb...) , szóval ehez gyakori keresztnév illik. Ezek megfelelnek a Névadás Szabályainak is! Remélem, tudok egy kicsit segíteni!
Leány nevek:
Ivett, Ágnes, Anett, Éva, Emese, Enikő, Erzsébet, Adrienn, Andrea, Anikó, Anita, Edina, Erika, Ildikó, Alexandra (különösen szépen hangzik a vezetéknévhez - véleményem szerint!), Annamária, Anna.
Néhány ritka lánynév: Eliz, Adél, Aliz, Életke, Ividő, Abigél, Aidó, Aléna, Amina, Olinda, Emília, Áfra, Ajsa, Anka, Ajnácska (gyönyörű név), Oxána, Amaranta, Auróra.
Fiú nevek: Erik, Imre, Ábel, Alex, István, Attila, Olivér, Ádám, Ákos, András, Áron,
Különlegesebb nevek: Örs, Alvin, Axel, Izsó, Etele, Arián, Aurél, Álmos, Artúr, Ajándok.
Polczer Kincső
Polczer Emese
Polczer Kata
Polczer Bende
Polczer Csaba
Poczer Levente
magyar nevekben gondolkodtam
Én mindenképpen P betűs nevet választanék a helyedben!!!
Panna vagy Patrik.
26/L
Polczer: Áron,Dominik,Martin,Levente,Máté
Polczer:Aliz,Lili,Janka,Nóra,Dominika
Nem mindegyiket kedvelem kifejezetten, de az összecsengés a lényeg.Lili, Áron, Martin kifejezetten tetszik:)
Polczer Martin Áron. hmmm.
köszönöm az érdeklődést:)
Viola lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!