Új vagy használt játékokat veszel a gyerekeinek?
Tobbnyire uj jatekot veszek. De vettem omlesztett legot jofogasrol mar. Pont tegnap vettem 20 kilot 18 ezer forintert. Most mossa a gep :D
Vettunk mar kintre muanyag kukac alagutat, varat is.
Is-is
Mondjuk csúszdát, hintalovat használtan kapott
Vag belefutottam egy babkocsiszettbe pontom pénzért úgy, hogy nem volt aktuális még.
Kinti udvari dühöngősnek szuper..
Amit a szájába vesz vag plüss azt mindig újat veszek
Is-is. Most pl. már augusztus óta itt pihen a karácsonyi ajándéka. Becsomagolva a szekrény tetején. Egy olyan fa babaházat kap bútorral, babákkal 10.000Ft-ért, ami újonnan lenne 30-40000Ft. Meg se tudnánk venni. Teljesen kopásmentes, új állapotú! Alig használt. Szerintem évekig fog játszani vele, majdnem akkora, mint ő. 3.5 éves a lányom. Vettem bele még 2500Ftért egy konyhaszekrényt pluszban a boltban :). Mert megtetszett.
Más játékot nem nagyon kapott használtan, csak a színes fa építőkockát.
Plusz a fejlesztő eszközöket a tsmt-hez. (billenőpad, gördeszka)
17
Nem kell mentegetőzni..
Vannak dolgok amikből nem látom értelmét az újnak.
Pl a hintalovat amiatt adták el, mert a gyerek félt tőle.
Benne lehetett volna a pakliban, hogy az én lányom sem szereti.
Használtan is 15 volt.. igazi klasszikus sörényes..
Megvehettem volna mondjuk 25-ért
Ha nem szereti akkor meg rajtamragadt volna, ha mindenki úgy gondolja, hogy újat vesz.
De kiságyat is kéz alól vettem.
Nem azért, mert nem tudom újan megvenni, hanem az akitől vettem örül, hogy megszabadul tőle, nekem meg jobb áron meglett az álomkismágyam.
Nem használták, mert végül velük aludt a baba.
Utolsó:
Sokan valszeg azt gondolják, a használt csak valami lelakott csöves ócska szar lehet, amit az vesz meg, aki csóró, vagy nem akar a gyerekére áldozni. Ez elég primitív gondolkodás, na mindegy.
Én is adok el és veszek is cuccokat pl Marketplacen, jofogason.
Tavaly karácsonyra a pici lányomnak (4 hónapos volt) úgy vettünk rezgős babahintát, hogy még a doboza is megvolt. 20000 Ft helyett 10000 Ft-ért.
A kiságya használtan (patika állapotban) 45ezer volt, bolti ára 70. Úgy voltunk vele, inkább kéz alól jó minőségű extrás, mint boltból ugyanannyiért valami gagyi, csak azért, mert még nem nyúltak hozzá.
Ja, a másik két gyereknek egy csomó minden azért lett megvéve használtan, mert kitaláltak olyan dolgokat, hogy szeretnének, amiket már nem forgalmaznak, nem lehet boltban hozzájutni. Na ilyenkor milyen jól jön, hogy van ez a lehetőség, kerestünk, találtunk, megkapták, és nagyon örültek neki.
Csak azért írtam, mert van itt pár korlátolt, aki 1-2 használt játék miatt azt hinné, hogy újat nem is veszünk.
Amúgy az egyik kórházi tartózkodás után (a sokból...) mi is vettünk hintalovat is. Használtan. Az várta haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!