Akik elköttették magukat, hol és hogyan?
Sziasztok, 27 éves nő vagyok és azok válaszára lennék kíváncsi, akik elköttették magukat gyerek nélkül, mert nem akarnak. Amit itthon ugye sajnos nem lehet...
Nem szeretnék a menopauzáig bogyót szedni, az óvszer kényelmetlen mindkettőnk számára, próbáltam hüvelygyűrűt, de az sem vált be és még mindig az elköttetés számít a legbiztonságosabb védekezési módszernek.
Szemeztem a lévai (Szlovákia) klinikával, de örülnék olyanoknak, akik elvégeztették a műtétet. Pl mi a pontos menete, mennyi idő alatt "regenerálódik" az ember, mennyit kellett pihenni utána, fájt-e stb. Meg igazából az is érdekelne, hogy a férjemnek egyszerűbb vagy könnyebb lenne-e esetleg a műtét, mint nekem?
Köszi, aki tud infóval szolgálni. És légy szíves csak a feltett kérdésre válaszoljatok, biztos vagyok a döntésemben, nem erre vonatkozik a kérdés.
A férfinek egyszerűbb és kevesebb komplikációval jár.
Én elkottettem magam, de itthon, 40 évesen. Erről csak annyit tudok mondani, hogy 2 napot voltam bent, pár napig gyenge voltam de az az altatásnak tudható be. KB. másfél két hétig pecsételtem. A ciklusomban semmi nem változott. Ja és műtét után úgy 5 hétig szúrkálást éreztem a jobb oldalon.
#2 Köszönöm!!
#3: Nem, mivel az elköttettés a legtutibb módszer mind közül, így biztosra akarok menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!