Aki a kisebb gyerekkel megy a nagyért az oviba, hogy oldja meg a következő dolgokat:?
En is csatos hordozot hasznaltam/hasznalok.
Parszor fordult elő 2 ev alatt, hogy nekem kellett elvinnem vagy elhoznom a gyerekeimet,senki nem tudott segíteni sajnos de megoldottam.
4 gyerekkel csinaltam ezt.A két nagyobbat vittem zeneoviba,a ket kicsi meg jott velunk.Egyik gyerek csatosba,masiknak fogtam a kezet es felsetaltunk a lepcson.Aztan ott mar mindig volt valaki aki nagyon kedvesen eljatszott az egy eves gyerekemmel ,lefoglalta amig segitettem a két nagyobbnak.
Iden eddig 3szor vittem oket igy es hat most h a legkisebb is lassan 1 eves,9 kilo,megszakadok mire felmegyünk a lépcsőn.Es akkor a legjobb mikor a 2 eves levag olyan hisztit,hogy mar folyik a viz rolam,kozbe a másik 3 gyerek is ordít.Kaosz:D
Magyarul en is a csatost mondanam.Nekunk ez 2 eve van még es nagyon szeretjuk.
Ha most 6 hónapos, akkor csak 1-2 hónapot kell túlélni, utána le tudod ültetni.
Amúgy esetnyore csukhato kocsi? Könnyű felvinni es kis helyet foglal.
Amúgy nekem most 5 hos a kisebb, es nálunk a teremben van az oltozos rész es oda nem lehet kocsit bevinni.
Leguggolok, az egyik lábamon ultetem a kicsit es tartom, a masik kezemmel vetkoztetem/oltoztetem a nagyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!