Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki a kisebb gyerekkel megy a...

Aki a kisebb gyerekkel megy a nagyért az oviba, hogy oldja meg a következő dolgokat:?

Figyelt kérdés
A kisfiam nem sokára kezdi az ovit, és fogalmam sincs hogy oldjam meg. Egyrészt lépcső van, tehát babakocsival nem tudok bemenni. Ha ölben viszem fel, akkor nem tudok segíteni a nagynak öltözni. A kendőzést próbáltam, de egyszerűen nem ment (szakértőt is hívtam).
2019. nov. 5. 17:19
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
A jatszópléd jó lehet, köszi. Esetleg csatos hordozó tippeket is küldhetnétek, ha van jól bevált valakinek.
2019. nov. 5. 18:06
 12/28 anonim ***** válasza:
95%
A hordozót nem lehet a babakocsira tenni? Odáig eltolod, ott az ovinál leveszed, felviszed hordozóstól a babát, abban simán lerakhatod bárhova...
2019. nov. 5. 18:26
 13/28 anonim ***** válasza:
87%
Babakocsira tehető hordozóba tettem-amit az autóba is be lehet tenni, és abban vittem be az oviba, abban meg simán letettem a földre.
2019. nov. 5. 18:27
 14/28 anonim ***** válasza:
83%
Manduca és liliputi csatost próbáltam, nekem mindkettő bejött.
2019. nov. 5. 18:29
 15/28 A kérdező kommentje:
Sajna nem olyan a babakocsink :(
2019. nov. 5. 18:32
 16/28 A kérdező kommentje:
14és én is azokat néztem, könnyű felvenni egyébkét?
2019. nov. 5. 18:33
 17/28 anonim ***** válasza:
92%

Babakocsival megyünk, majd karikás kendőbe teszem, úgy megyek az emeleti csoportszobába. Kabátomat lent hagyom a babakocsinál és reménykedem, hogy nem lopják el ;)

Ja, természetesen húszszor lefővök így is, a nagynak alig tudok segíteni.

Sajnos nem viseli el ha csatosban hátra teszem.

Alig várom, hogy tudjon ülni. :) 8 hónapos

Játszópléd nem opció, mert eltaposnák rajta. Hordozót már kinőtte.

2019. nov. 5. 19:08
 18/28 anonim ***** válasza:
72%
Ennyiért biztos nem vennék 20 ezerért kendőt. Sima kengurut vennék amit csak arra a 10 percre használnék mikor hozom viszem . Ez kb 4000 ft es a célnak megfelel.gyerünk lehet lepontozni 😚😁
2019. nov. 5. 19:11
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Babybooz csatosom van, imádjuk. Nem próbáltam előtte, nem volt vele semmi gond.
2019. nov. 5. 19:12
 20/28 anonim ***** válasza:
34%
18, a kenguru hogy felelne már meg? Abban sokkal nehezebb cipelni. 10 perc alatt is összecsinálnám vele magam 😂
2019. nov. 5. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!