Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valakivel volt így? Cx: 1222...

Valakivel volt így? Cx: 1222 28+5 naposan. Meddig húzhatom még?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Halálra rémültem. Eddig semmi baj nem volt a terhességgel, múlt héten rövidült a méhnyak, ma meg befektettek :(

Kapok tüdőérlelőt, progeszteront és magnéziumot.

Valaki hasonló szituációban mikor szült?

2019. nov. 4. 19:31
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Nekem szó nem volt méhszájzáró műtétről, pedig örülnék neki. :(

Köszönöm a drukkot, ha még 2-3 hétig húzná nyugodt lennék.

2019. nov. 4. 21:25
 12/29 anonim ***** válasza:
78%

Jaj elnézést elírtam 36+6.. Nem is néztem..

Na de ezt lehetett volna normális módon is kérdezni. :) és sztem nem ez volt a kérdés. :D tipikus, hogy rögtön a hiba tűnik fel..

2019. nov. 4. 21:31
 13/29 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező! Drukkolok, kérj tanácsot, nekem azt mondták sokat kell feküdni.
2019. nov. 4. 21:32
 14/29 A kérdező kommentje:

12es, nekem fel sem tűnt.

Gyakori hiba, hogy a 9et veszik a 6nak. Engem nagyon megnyugtatott a válaszod. Bár nálunk is így lenne.

Nekem is fekvés van, csak WC-re kelhetek fel.

2019. nov. 4. 22:10
 15/29 anonim ***** válasza:
75%

Magnéziumot gondolom szedsz, bár nem csoda szer de elég jó ha szeded. Nekem 3x2 kellett a mágnes citrici-ből.

Nemtudom miért írtam el, eddig sosem történt ilyen. 🤷‍♀️

De úgy tűnik, hogy itt mindenki tökéletes. Biztos sosem írtak el semmit és sosem volt egy bugyutább, káosz szerű napjuk.. 😊

Egyébként sajnos sokat nem tehetsz, a legtöbb amit igen, azaz, hogy fekszel, fekszel, fekszel.

Nincs takarítás, emeletes de pláne,sem hosszú séta, sem egy kisebb zacskó cipelese haza a boltból. Nekem elég szigorúan kellett feküdni..nemtudom, hogyha esetleg jön a kistesó, mégis ezt h oldanám meg. De remélem másodjára nem ez lesz velem.

2019. nov. 4. 22:36
 16/29 anonim ***** válasza:

Mágnes = magnesi *

A telefon kijavitotta

2019. nov. 4. 22:36
 17/29 A kérdező kommentje:
Kórházban vagyok, azt mondták a végéig maradnom is kell :(
2019. nov. 4. 22:54
 18/29 anonim ***** válasza:
65%
Melyik kórházba kellett befeküdnid? Pic osztályosba?
2019. nov. 6. 17:12
 19/29 anonim ***** válasza:
69%

Kitartás. Írj majd nekünk!

Ha PIC akkor jó helyen vagy, első vagyok, én hiába húztam ki 36+6 ig, sajnos légzési nehézségekkel került oda kisfiam.

2019. nov. 6. 17:16
 20/29 A kérdező kommentje:
Igen, picesen vagyok. Nálunk a magzat egészséges. Nekem van szörnyű bűntudatom, pedig nem tudom ezt hogyan kellett volna megakadyoznom.
2019. nov. 6. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!