Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi pénzre számíthatok?

Mennyi pénzre számíthatok?

Figyelt kérdés
Lejár a gyes,kb 6 éve vagyok itthon a 2 gyerekkel.Valószínű kifizetik a szabadságot.Addigi keresetemtől is függ?Kb mennyit fogok kapni?
2008. nov. 17. 15:21
 1/2 anonim ***** válasza:

A szabadságodat mindenképpen ki kell fizetniük, vagy kiadják.

A pénz amit kapsz gondolom, hogy nem a 6 évvel ezelőtti fizud alapján kapod, mert szerintem, ha átlagember vagy, akkor azóta a minimálbér magasabb, ennek függvényében arányosan növekszik a kifizetés.

A napok pedig: minden évben min 22 napod van ezt beszorzod 6.-tal és arra kapod a pénzt, de nem írtál semmit,így nem tudok mi alapján számolni. Lehet, hogy a szabidat a visszavételednél aktuális munkabérrel számolják. Ezt a munkahelyed munkaügyén kérdezd meg.

2008. nov. 17. 16:09
 2/2 anonim ***** válasza:
A szabi a táppénz időszakára, a tgyás idejére és a gyed első évére jár csak. Én így tudom, de lehet hogy ez csak mostanában van. Nem tudom mikor változott a jogszabály. Mivel ugye te 6 éve mentél el.
2008. nov. 17. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!