Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » SMA betegségre van szűrés...

Narancs223 kérdése:

SMA betegségre van szűrés magzati korban?

Figyelt kérdés
Érdeklődnék hogy ezt a betegséget lehet e már magzati korban szűrni?Mostanában Zente után csak egyre újabb és újabb gyerekeket látok hohy ilyen problámával küzdenek, ez borzalmas. Mi is akarunk még egy gyerkőcöt, de ennyi beteg gyerek láttán teljesen beijjedtem, nem birnám végig nézni ahogy a gyerekem szenved, belehalnék. Nagyon megérint a dolog, van két gyerekem már, régebben is megbeszéltük hogy akarun k még egyet a férjemmel. De komolyan kb elmegy a kedvem.. Most is láttam egy 3hónapos babát tettek ki hogy SMAval szenved, szerintem nem kéne ilyeneket nézni de nem birja megállni az ember.. 😣😣😣

2019. okt. 31. 13:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%
9!!! Fejezd màr be!!! Egy hét alatt kétszer tettel fel erről kérdést! Mindenki írta nem vagy terhes, menj pszichiáterhez! Nagyon beteges amit csinálsz!!!
2019. nov. 2. 16:46
 12/13 A kérdező kommentje:

Engedd el a dolgot és jön a baba.. sajnos jobb tanácsot nem tudok adni.

Én vetélés után beszéltem be magamnak hogy biztos sikerült.. ugye miután szabad utat kaptunk, utána elengedtem , most itt van a kisfiam aki extra anyás( nagyon nagyon féltettem terhesen is most meg ő engem hogy ne menjek el 😂😂😂)

2019. nov. 7. 21:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Ja ha védekeztetek biztos nen akarsz babát, bocsi, ha megjött akkor nincs baba nyugi. Haspuffadás stb mástól is lehet
2019. nov. 7. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!