Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Székrekedés? 1.5 éves. Valaki...

Székrekedés? 1.5 éves. Valaki volt hasonlóan?

Figyelt kérdés
A védőnő javasolta, hogy most már igazán elkezdhetném a tej bevezetését. Szépen lassan neki is láttunk. Tetszik neki. De székrekedése van tőle. Nem mondanám nagyon kemény állagúnak, mégis fáj neki,ezért vissza tartja de akkor meg még jobban szenved vele ha már nagyon kell. Egészen biztos vagyok benne mert ez azóta van, hogy este kap egy fél üveg tejet. Más tejtermékkel nincs probléma az semmi ilyet nem vált ki. Várok még a tejjel de meddig? Mikor lesz kész rá a kis gyomra? Egész életében nem vonatom meg tőle. Szóval az lenne a kérdésem, hogy tapasztalt valaki hasonlót? Mit adott helyette? Mikor vezettétek be a tejet probléma mentesen?
2019. okt. 30. 18:28
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt még kifelejtettem, hogy a védőnő szerint adjam neki de csak keveset és majd hozzá szokik. De én nem akarom, hogy szenvedjen.
2019. okt. 30. 18:29
 2/3 anonim ***** válasza:
2,5 a gyerek nem adok neki tejet. Minek? Sajt, joghurt ilyeneket eszik. Nem kell neki, felnőttnek sem tesz jót nemhogy gyereknek.
2019. nov. 3. 13:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor mit iszik este a gyermeked? Tápszert? Vagy teát?
2019. nov. 5. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!