Kis totyogó szeretne elvinni egy jàtékot a játszótérről. Ti ràhagynàtok vagy ott kell hagynia?
Attól függ mi az.
Nálunk minden ki van oda dobálva, nyilván egy játékkonyhát nem hoz el, de egyszer elhozott egy homokozó formát, és másik alkalommal egy műanyag kanalat, nem hiszem, hogy ez bárkit érdekelne, mi visszavittük, de mi is hagytunk már ott formákat.
Ha ez mindenkihez tartozik, akkor sem vinnénk haza. Mindenképpen otthagynánk, pont azért, hogy ezt tanulja.
DE ha a gyerek amúgy is iszonyat nyügös abban a helyzetben, és többszöri kérésre sem teszi le, és az út nem 2 perc üvöltve vele, hanem akár 10 perc is, ekkor elvinném majd délután vagy másnap vissza vinnénk együtt. Ö vinné oda...
* gazdájával
* Szemkontaktot
Utóbb láttam, hogy ottani játék
Akkor sem engedném hazavinni
Szerintem nem történt olyan borzasztó tragédia, hogy elvittétek, így hogy nem más gyerektől hozta el. Nyilván előfordul olyan szitu, hogy nagyon nyűgös, vagy valamiért nagyon hisztis, és ha ez megnyugtatja, akkor ha egy-egy alkalommal előfordul, nem lelkiznék rajta. Természetesen vissza is vinném a játékokat, minden alkalommal, ha előfordul.
De azt sosem engedném, hogy esetleg más kisgyerek játékán kezdjen el hisztizni- vagy azt akarná elhozni.
Nálunk egyszer az fordult elő, hogy kiscsoportos fiaméknál valami szülős délelőtt volt. Csak úgy tudtam menni, hogy vittem a másfél éves kisöcsit is, aki rámart az oviban egy kismozdonyra, és bizony nem eresztette. Minden meggyőző erőmet bevetettem, hogy tegye vissza a játékot a helyére, de sajnos nem akart megválni tőle. Óvónéni mondta már a végén, hogy nyugodtan vigyük el, majd másnap visszahozzuk a nagytesóval. így is történt. Persze addig volt érdekes a kismozdony, míg haza nem értünk.
Szóval előfordulnak ilyen helyzetek...
Nem, nem lopnek, hanem megtanitam, hogy az kozos, es ha visszajon, o is ugyanugy jatszhat vele masnap is.
Nem is ertem milyen ertekrendet tart maganak az, aki ahelyett, hogy nevelne a gyereket, inkabb ellop egy jatekot. Es teljesen mindegy, hogy egy embere vagy kozos-e, NEM az ove, pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!