Óvodába mit szoktatok adni kisfiúra benti játszósnak, amikor hidegebb harisnyás idő van, de még nem kell téli vastag overall?
Figyelt kérdés
Jégeralsóra gondoltam mert az a legpraktikusabb, csak nem tudom mennyire szokás ilyet ráadni bentre? A harisnya rövidnadrág meg szerintem annyira nem mutat jól. Ti mit adtok rá bentre, hogy öltöztetitek amikor hűvösebb idők vannak?2019. okt. 23. 17:30
1/8 anonim válasza:
Nálunk bentre télen is sok a harisnya. Vékony melegítőben vannak a fiúk. Kintre pedig átveszik a nadrágot. Vastag melegítőt vagy bélelt nadrágot, ha olyan az idő, de nem harisnyát.
Azt a lányomra se adok, mert segítség kell neki hozzá, hogy rendesen felhúzza.
2/8 anonim válasza:
Nálunk harisnya volt mindenkin, fiúkon és lányokon is télen. Lányokon rovidnacival vagy szoknyával, fiúkon rövidnacival.
4/8 anonim válasza:
Jégeralsó, a HM ben lehet kapni nagyon jókat. Akkor ideális, amikor kint már hidegebbek vannak egy sima nadrághoz. Én azért szeretem, mert amikor beérünk az oviba, csak lekapom róla a felső nacit, ami nálunk mackó, de sokakat visznek farmerba is, utána rá a kisgatya és mehet. De én nem mindig viszek hozzá kisgatyát, van feketénk, csíkosunk az jó rövidnadrág nélkül. Ha kimennek az udvarra, ráveszi az udvari játszósat.
6/8 anonim válasza:
Én is a H&M-ben, C&A-ban vettem jégeralsókat, főleg sötétkékeket. Bent abban van, mikor kimennek, akkor vagy áthúzza melegítőnadrágra, vagy ha hideg van, akkor csak ráhúzza a kinti nadrágot.
Nem olyan passzentos, nem néz ki bénán.
8/8 anonim válasza:
Engem a hideg razott ettol a jegeralso ,/ fiu leggings dologtol. Latom ti is lepontoztatok :). 4. eve ovis a fiam, azalatt kuprobaltam mindent. Es en is a jegeralsonal kotottem ki. Konnyen felveszi, nem all rosszul, ha rahuzza a kinti nadragot, vekonyabb, mint egy melegito (26-27 fok van az oviban telente) es na mar rengeteg olyan fazon van, ami nem alsoruhazatra hajaz (meg ha az is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!