Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek mennyi "énidőre" van...

Nektek mennyi "énidőre" van igényetek?

Figyelt kérdés
Nekem aránylag szerencsém van, mert közel laknak a nagymamák illetve a párom is imád a lányunkkal lenni, de néha amikor nehezebb időszakunk van úgy érzem több magányos percre lenne szükségem. Ami nálam fixen ilyen az heti 2x10 perc szolizás illetve heti egyszer egy hosszú (akár 2 órás) nyugodt fürdés. Néha elmegyek barátnőkkel moziba vagy beülős helyre, de ez elég változó, sokszor hónapokig nincs ilyen. Szeretek anya lenni, mióta megszületett a lányunk azóta érzem teljesnek az életünket, de sokszor úgy érzem jó lenne kicsit több időt magamra fordítani, viszont sokszor bűntudatom van emiatt és önzőnek érzem magam. Nektek szokott ilyen gondolataitok lenni?
2019. okt. 22. 16:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal többre mint ami van.

Heti 1 óra zumba, de van, hogy 3 hétig sem jutok el, mert a férjem váltóműszakba jár. Havi 1 fodrász és 1 körmözés. Két - három havonta egy éjjel, akkor nagyszülőnél alszik a gyerkőc. Ennyi van.

Amennyit én szeretnék: heti 2x2 óra takarításra, kertgondozásra. Havi egy éjjel a férjemmel kettesben. Havi 1 fodrász-körmös-kozmetika, heti 3 zumba, havi egy barátnőzős délután.

Az alvást én nem tekintem énidőnek, mert olyankor is folyton csinálok valami házimunkát.

2019. okt. 23. 06:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem mar az is kikapcsolódás 3 gyerek mellett, ha az apjuk haza ér , es en egyedül, nyugiban neki allhatok takarítani. 🤷🏻‍♀️😃
2019. okt. 23. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!