Nektek mennyi "énidőre" van igényetek?
Én is dolgozom már, és bizonyos szempontból nekem ez én idő, mert szeretem a munkám, meg a kocsiban a csendet. :D
Otthon nehezebben bírtam, én is kb így voltam, mint te, pedig lett volna többször is igényem rá. Heti 1-szer jó lett volna menni valahova, de nem tudtam megoldani. Szerintem borzasztó az az időszak, mikor el kell menned otthonról ahhoz, hogy egy kicsit nyugodtan ülhess, gondolhass másra, mint a gyerek és a háztartás.
Nekem hetente 1x van másfèl órás edzés (de most 2 hónapig elmaradt). Heti 1x 4 óra, amikor a baby sitter jön, ilyenkor a cikkemet csinálom a phd-hoz. Kb havonta 1-2x bemegyek dolgozni (ez alkalmanként kb 2 óra plusz utazás).
Anyu kéthetente pár órára jön, de ilyenkor együtt vagyunk hárman a babával, hogy én is lássam őt.
Énidő még, hogy amikor dèlelőtt altatom, akkor a regényemből olvasok fel neki (9 hónapos), ez kb 10 perc.
Párommal heti 2-3 alkalommal kb 1 órát filmezünk este.
Volt 3 hónap, amikor hetente vezetőórát vettem (de ezt gyűlölöm, és azért kell mert itt kell autó, pedig félek vezetni, szóval ez nem énidő).
Elég messze költöztünk egy éve, ezért itt a környéken csak anyuka ismerőseim vannak, 2-3, velük szoktam (gyerekestül) talizni.
Nekem nincs bűntudatom, nem is tudom, mért kellene legyen, nem hiànyzik közben a baba, de amikor együtt vagyunk (nálunk én látom el főleg, a párom csak a fenti helyzetekben vigyáz rá, gyakran éjszakás), akkor is gyakran pihenek pszichésen pl séta alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!