A feleségem nem akar még gyereket, hogy hozhatnám meg a kedvét?
Te őt szereted vagy a mehét?
Hagyd békén mert elüldözöd. A babának ez a legszarabb ha azert születik meg mert rádumálod
Milyen terheket vállaltál at eddig tőle?
Mert ugye ha gáz van a nő marad a gyerekkel..ez a bizalomról szól vagy arról is.
Nemcsak a méhét szeretem, de átvert, hazudott. Adta alám a lovat, hogy házasság után belevágunk.... Most meg már minden más fontosabb.
Én takarítok és heti 3x én főzök.
Azt tisztázni kell, hogy ő akar e egyáltalán valaha gyermeket, vagy sem. Ez eldöntendő kérdés, nincs meglátjuk, meg talán, mert ha nem, akkor jobb, ha nem raboljátok egymás idejét, mivel nem egyezik a jövőről alkotott képetek.
Ugyanakkor a te hozzáállásodban van némi infantilizmus. "Azt ígérte, hogy az esküvő után egyből belekezdünk". Lehet akkor még őszintén ezt hitte, de menet közben mégis úgy érezte, hogy tudna még várni. Azért ez nem egy olyan ígéret, amit olyan könnyű betartani. Igen, a legnagyobb nyomás őrajta van. 25 éves, talán nem is dolgozott még annyit, amennyit szeretett volna, nem ketyeg még a biológiai órája, mert ha mondjuk már 30 lenne, azt mondanám, hogy a saját egészsége miatt is érdemes lenne. Én 25 évesen fejeztem be az egyetemet, el sem tudnám képzelni, hogy esetleg akkor már szülnöm kellet volna. Te meg túlságosan sietteted a dolgot, meg olyan ígéretre hivatkozol, amit az ember mond, de nem lehet csak úgy csettintésre megtartani. Lehet abban a pillanatban úgy is gondolta valóban, csak menet közben jött egy állásajánlat, vagy egyszerűen csak még szeretne fiatal maradni és magával foglalkozni. Kicsit nekem ez a mondatod olyan, mint mikor a kisiskolások sértődnek meg egymásra, mikor Marika megígérte Jancsikának, hogy puszilkodni fog vele... bocs, de ez jut eszembe. Egy gyerekvállalást nem lehet felfogni, hogy "de megígérte". A kedvét pedig nem hozhatod meg. Ezt az ember vagy szeretné, vagy nem szeretné, köztes állapot nincs. Hány olyan nő neveli egyedül a gyerekét, aki úgy gondolkodott, mint te, hogy "majd megjön a kedve a férjének" és persze "véletlenül" teherbe esett, aztán hoppon maradt, mert a férj komolyan gondolta, hogy neki nem aktuális a dolog. Nálatok hogy lesz, ki fog hoppon maradni, ha tovább erőszakoskodsz? Őszintén hiszem, hogy jár neked is az egyenes beszéd és le kell ültetni és addig nem felállni, míg ki nem mondja, hogy akar-e vagy sem. De ha a válasz az ,hogy igen, de nem most, még egy pár évet csinálna ezt vagy azt, azt neked el kell fogadnod. Egy gyerek mindig a nőnek nagyobb áldozat, akár tetszik ez a férfiaknak, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!