A feleségem nem akar még gyereket, hogy hozhatnám meg a kedvét?
Mert most a feleséged próbáljuk megérteni, es valószínű ő ezeket érzi? Te nagyon okos, te. Ki mondta hogy nekem nincs gyerekem? :D
De nem értem miert nem lehet felfogni, hogy hiába érsz este, délután haza, a nap nagyobbik részét ő van vele egyedül, nem te, aki jobban akarja. Vagy akkor vállald be , hogy te maradsz otthon a gyerekkel.
Amúgy én megértelek, nálunk egy hasonló helyzet volt. Megbeszéltük a párommal, hogy a szakvizsgám után kezdjük a dolgot.
Október közepén volt a vizsga, kb a következő hétre már fogorvosi időpontot, mert ugye utána már terhes leszek stb. Erre a párom közölte, hogy "ezt nem lehet így parancsszóra", neki most nincs ilyenje vagy nem tudom.
Majdnem ráment a kapcsat, nem is arra, hogy várni kellett, hanem, hogy becsapva éreztem magam.
Aztàn egy évvel később, amikor a házunk már látszott hogy egyszer elkészül és leesett ez a kő a válláról, simán belement, az első szavamra, és 3 hónappal később terhes is lettem.
Neki vhogy kellett az az év. És tényleg nekem is rossz volt addig, de a másik fülének a rágása nem segít.
Én ilyen "tasklist" típus vagyok, mindent előre beosztok, ő meg ilyen "ihletvezérelt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!