150. ezres nettóból mennyit kell fizetnem 2 gyerekre?
A jóhiszeműség senkit sem érdekel. A kérdésre a válasz akármennyire is igazságtalan és szemétség az 60 ezer.
Tudom én is, hogy undorító az olyan ember, aki ezt elvárja, de a bíróság akkor is meg fogja ítélni.
Nő vagyok, de azt látom, hogy a nők többsége válásnál rohad*k, számítóvá válik. Semmi nem érdekli, csak minél többet legombolni a pasiról. Tisztelet a kivételnek.
(ez azokra az esetekre vonatkozik, ahol nem nagy dolog miatt megy a válás, csak ilyen "elhidegültünk egymástól") De egyszerűen abban a pillanatban, hogy kimondják, hogy válás, és még ha a pasi normális is akarna maradni, minden forintot kitapos belőle.
Te, kérdező keresel 150 ezret. Feleséged?
Mennyit költötök a gyerekekre havi szinten?
Azt felezzétek meg és állapodjatok meg. Ha tudtok. Ha nem, akkor úgyis a bíróság dönt.
Az egyezsegre jutni mit jelent? H attol fugg mennyit vonnak le?
Kedves 10es gondolom apa ennyire van bejeletve, marad neki boven! Vagy ha tevedek akk assa el magat, a GYED em tobb a fizetesenel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!