Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 150. ezres nettóból mennyit...

150. ezres nettóból mennyit kell fizetnem 2 gyerekre?

Figyelt kérdés
Még nem voltunk bíróságon, próbálkozunk egyezségre jutni, kb mennyi a reális ebből?.
2019. okt. 19. 20:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%
Nettó 150 ezres fizuból maximum 20 ezer az, amit jóindulatú nő elvárna, hogy levonjanak. Vagy azt mondaná, hogy fizessen be az apuka abba, amibe tud. Pl. tanszerek, gyógyszerek.
2019. okt. 20. 14:00
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

A jóhiszeműség senkit sem érdekel. A kérdésre a válasz akármennyire is igazságtalan és szemétség az 60 ezer.

Tudom én is, hogy undorító az olyan ember, aki ezt elvárja, de a bíróság akkor is meg fogja ítélni.

2019. okt. 20. 14:15
 13/17 A kérdező kommentje:
-féleségem 80 rá gondolt, én sóknak tartom de akkor nem egyezik ha nem fogadom el
2019. okt. 21. 12:14
 14/17 anonim ***** válasza:
22%

Nő vagyok, de azt látom, hogy a nők többsége válásnál rohad*k, számítóvá válik. Semmi nem érdekli, csak minél többet legombolni a pasiról. Tisztelet a kivételnek.

(ez azokra az esetekre vonatkozik, ahol nem nagy dolog miatt megy a válás, csak ilyen "elhidegültünk egymástól") De egyszerűen abban a pillanatban, hogy kimondják, hogy válás, és még ha a pasi normális is akarna maradni, minden forintot kitapos belőle.

Te, kérdező keresel 150 ezret. Feleséged?

Mennyit költötök a gyerekekre havi szinten?

Azt felezzétek meg és állapodjatok meg. Ha tudtok. Ha nem, akkor úgyis a bíróság dönt.

2019. okt. 21. 12:21
 15/17 A kérdező kommentje:
Azt mondta, h nekem kell pénzben ellátni őket mert ő csak természetben kell hozzájáruljon.
2019. okt. 21. 12:39
 16/17 A kérdező kommentje:
Felesegem is hasonlóan keres plusz adókedvezmény családi.
2019. okt. 21. 12:39
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Az egyezsegre jutni mit jelent? H attol fugg mennyit vonnak le?

Kedves 10es gondolom apa ennyire van bejeletve, marad neki boven! Vagy ha tevedek akk assa el magat, a GYED em tobb a fizetesenel!

2020. okt. 15. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!