Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nekem fura ez a helyzet? Vagy...

Nekem fura ez a helyzet? Vagy ezt hogy képzeljem el?

Figyelt kérdés
Ismerősöm kisfia most 1 éves és elkezdett járni. Egy beszélgetés közben feljött a szó, hogy most már nem tudnak úgy együtt lenni a párjával hogy közbem fent van a gyerek, mert hogy nem hagyná őket. Nem akartam megkérdezni, de szerintetek ezt hogy kell elképzelni? Az én kisfiam 7hónapos, de nálunk ha elalszik este be a kiságyba aztán másik szobába át és kész egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a gyerek elvan játszik én meg a háta mögött tolom. Én gondolom tul a dolgot?
2019. okt. 17. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudom elképzelni, de itt hasonló kérdéseknél többen le szokták írni, hogy az sem zavarja őket, ha a babájuk ott van velük a szobában és nézni. Még olyat is olvastam itt, hogy az ágyban mellettük van akció közben a gyerek.
2019. okt. 17. 19:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem ez már beteges én nem is értem a saját szüleim azt mondják hogy úgyse érti az a gyerek mit csinálunk, de hát basszus nem vinne rá semmi hogy ilyet csináljak
2019. okt. 17. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan gyerekeim vannak, hogy total esélytelen lenne még egy gyors akció is, mert valami történne.

Meg amúgy is szerintem tökre kibírható, hogyha a gyerek alszik akkor csinálják.

Ha ez nem megy, tegyék be a babakarámba vagy járókába... Úristen, nem vagyok prűd, de felnőtt emberek gyakorolhatnának egy kis önkontrollt.

2019. okt. 17. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!