Mit csinálsz, ha a gyerekednek pisilni, kakilni kell, de sehol egy wc a közelben, haza pedig nem érnétek?
😂 Ti még nem jártatok Nógrád megyében!
Kisváros. A kocsmák (2db) reggel 5-9ig majd du 14-20ig vsnnak nyitva. Cukrázda, kávézó???? 😂
Egy penny market van. A város szélén.
A hivatalban voltunk ügyet intézni. Siettünk épp a busz+be,(ahol zárva van a nyilvános wc már legalább 1 éve) és a lányomnak pisilnie kellett.
1 kisbolt volt a közelben össz-vissz.
Annyira "kedves inteligens" eladó volt ben, h szinte kiabált velem a 3 éves lányom jelenlétlben, "h mit képzelek én, ez nem nyilvános wc stb"
A lányom úgy megijedt, h összepisilte magát!
Hát tudjátok mit!
Én ennek többet nem teszem ki!
Igen. Ha kell megpisiltetem egy bokorban!
Boltba menni pisilni? Nettó hülyeség. A személyzeti öltözőben van a wc, ott van minden dolgozó táskája, cucca.
Én a kérdező helyében hasmenéses kisgyerekkel nem mentem volna sehova, max az orvosi rendelőig.
A férfit, aki beszólt, bunkónak tartom, de maximáliaan megértem. Nekem is elegem van belőle, hogy az egyetlen belvárosi utcát, ahol van egy kis zöld, összeszarják, összehugyozzák a kisgyerekesek meg a részegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!