Mosolygó vezetéknévhez milyen női neveket ajánlanátok?
Bocsi, előzőre reagálva; Blankával pl kicsit olyan Bláá-szerű lenne ez a vezetéknév, mintha picit hányni akarna:S
Úgyhogy én azt pl tutira nem adnám ehhez; kedves név, de ezzel a névvel együtt nem passzolna össze :S
Mandula! Nekem ez ugrott be először pedig azt sem tudtam eddig, hogy létezik ilyen név!:D
Átgondolva, második ötletem: a Napsugárral gyönyörű lenne.
9.-és 11.vagyok,arra gondoltam a 11.nél, hogy túl hirtelen kell nagyra nyitni a szánkat.
És ez az
"óbla" olyan 'öblögetés-szerű' hang. Tehát, hogy a Blankával miért nem passzolna szerintem.
(pl ezt így már külön , asszem egyik képregényben így imitálták leírva a hányás-hangot, hogy "Bloáf"; és ez így kicsit hasonlít, de egyébként abszolút nem gúnyolódni akartam, csak jelezni, hogy a Blanka az szerintem nem jó ötlet ehhez a vezetéknévhez. Szép mind a két név, a Mosolygó vezetéknév is, meg a Blanka keresztnév is, de a kettő valahogy együtt nem illik össze egymással.)
Nekem a Vanda ugrott be elsőnek.
Alma? Napsugár? Hacsak nem mesehősnek szánod a nevet, az ilyeneket felejtsd el.
Laura
Norina
Karina
Leona
Edina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!