Amália vagy Amélia?
Figyelt kérdés
Melyiket választanátok?2019. okt. 8. 14:07
4/12 anonim válasza:
Az Amália olyan mintha kimaradt volna néhány betű az anomáliából. Mindenképp az Amélia.
5/12 anonim válasza:
Az Amáliát garantálom, hogy análiának fogják csúfolni legkésőbb iskolában.
6/12 anonim válasza:
Amália, mert az kissé megszokottab, mint az Amélia, de ettől függetlenül az is szép.
7/12 anonim válasza:
Amélia jobban tetszik,ezt adnám.
8/12 anonim válasza:
Amelyik jobban passzol a vezetéknévhez.
Egyébként majdnem mindegy, mert kb olyan, mint a Kata vagy a Kati. Amália az eredeti, Amélia pedig a becézett verzióból alakult ki(Amelita).
Számomra nagyon kedves ez a név, mert nagymamámat is így hívták.
10/12 anonim válasza:
Amália, számomra ez megszokottabb, ismertebb név, az Amélia nekem egy túlerőltetett változtának hangzik. Egy osztálytársamat hívták így, soha senki nem csúfolta Análiának (2016-ban érettségiztünk, úgyhogy nem az őskorban volt ez) Attól mert az interneten pár gyökérnek ez jut a névről az eszébe az még nem garancia semmire. (Én még csak itt találkoztam a név csúfolásával)
Legkésőbb iskolában? Miért, már az óvodások is az análozással viccelődnek? Szép környezetben élhetnek itt egyesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!