Anyukák, Nektek van valami hobbitok?
9 hónapos a babám.
Nekem az egyik hobbym, hogy bevállalok egy-egy óratartást a munkahelyemen, ietve elemzek egy adattáblát (sajnos ez utóbbi nem csak hobby, mert phd hallgató is vagyok és ezzel haladni is kéne).
Másik hobby a kutyàm, járunk vele sportolni is és szeretem mindenfélére oktatni.
Van még a kertészkedés, virágok, fűszerek és már néhány zöldség.
Terhesen varrni tanultam, de arra ténylev nem volt még időm, de tervezem.
Hobby a háztartás fejlesztése, pl màr itthon sütjük a kenyeret, idén először csinàltunk párommal házi lekvárt. Sütni us imádok (főzni sajnos nem).
Olvasni is szeretek.
Meh rajzos naplót vezetni a (ritka) kirándulásokról. Naponta írom a babanaplót.
Évek óta félévente előhívatom és albumba rendezem a családi fotókat.
3 gyerekkel voltam GYES-en, mikor elkezdtem gitárra, énekre, hangképzésre járni. Mondhatni hobbi volt.
Aztán visszamentem dolgozni (ennek 3 éve) és mindent beépítettem a munkámba, úgyhogy most már mindez hobbi és munka egyben :D Jó ez így, bejött! :)
Én olvasni szeretek, és már ideje újra van rá időm, és tudatosan csinálok is. :)
Nyár elején lekezdtem újra futni- nagyon jól esett, de szeptember óta,hogy újra 3gyereket hordok iskolába, fejlesztőbe, tanárhoz, edzésre- így erre sajna nem marad időm- de tervezem, hogy veszek itthonra egy szobakerékpárt és azzal folytatom esténként.
Remélem nem csak terv marad.:)
Hétvégente családdal próbálunk kirándulni menni, vagy valami programot csinálni- már 6-8-10 évesek a gyerekek. Szeretünk a természetben lenni.
TEgyél meg egy lépést te is! aztán a többi majd jön magától.
32 éves vagyok két gyerekkel (12 és 3 évesek), gyerekkorom óta rengeteget olvasok, ezt tekinthetjük hobbinak is.
A többi inkább időszakos, néha előjön, hogy rajzolok, de szerintem már egy éve nem rajzoltam semmit.
Most újra el szeretnék kezdeni varrni.
A férjem minifigurákat gyűjt, azokat régebben együtt festettuk ki, de mostanában olyan fáradtak vagyunk estére, hogy nem igazán vesszük elő őket.
Közös hobbi nálunk a társasozás, társasok gyűjtése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!