Nektek melyik név tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Jakab, Fülöp, Lukács vagy Gellért?2019. szept. 30. 17:11
11/20 anonim válasza:
7.vagyok, még annyit szeretnék, hogy a Gellértet vagy nem kell becézni (ez a legjobb variáció, vagy max Gege, de szerintem inkább ne becézzétek, mert az úgy sézp ahogy van, teljes alakban.)
13/20 anonim válasza:
Egyik sem favorit, de talán a Lukács. A Jakab valamiért nagyon irritál, a Fülöp számomra komolytalan, a Gellért jó, de becézni nem nagyon lehet.
15/20 anonim válasza:
A Gellért és Fülöp szép nevek. A Jakab még éppen elmegy, de a Lukács nem tetszik.
17/20 anonim válasza:
Nekem igazából egyik sem, de nem annyira a nevekkel van a gond, hanem így magyarul szerintem mind elég idétlenül hangzik. Például a Fülöpről mindenkinek egy fül jut az eszébe...míg az angol/francia/stb. Philip egészen jól hangzik. Persze ilyen alakban nyilván nem adnám én se Magyarországon. Talán még a Jakab a legjobb ezek közül.
Érdekes amúgy, én Szlovákiában lakom, és itt ez a 3 név (Jakab, Fülöp, Lukács) konkrétan a top 5 leggyakoribb névben benne vannak, minden második férfit, ill. kisfiút (főleg az utóbbi 30 évben)így hívnak. Persze szlovákul kicsit másképp hangzanak ezek a nevek (jobban).
20/20 anonim válasza:
Jakab :)
Sztem ez nagyon édes név egy férfinak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!