Nektek melyik név tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Jakab, Fülöp, Lukács vagy Gellért?2019. szept. 30. 17:11
1/20 anonim válasza:
Gellért. Talán még a Lukács jöhet szóba, de azt sokszor hallom vezetéknévként is.
2/20 anonim válasza:
Jakab. Csak ne Jakab vezetéknévhez 😊
5/20 anonim válasza:
Jakab. A Füli, Luki és G/ci becenevek lehetősege engem elijesztene a többitől.
7/20 anonim válasza:
Nekem ezekből a Gellélrt tetszik a legjobban, utána a Jakab. Fülöp lenne a másik, csak azt tutira Fülinek kezdenék becézni a haverok, iskolatársak, az meg olyan előnytelen olyan antielegancsos:S:S Hogy olyan kicsit mintha ilyen leminősítő lenne, közben meg lehet, hogy tökre szeretettel mondják, a Lukács nekem meg tökre öreges sajnos:S
De viszont bedobnék neked mégegy szerintem szép nevet ide:
Lipót. Csak itt meg mondjuk a Lipizés, Lipikézés veszélye áll fönt. Akkor meg lehet, hogy pl nagyon hangsúlyozva kéne kérni, hogy ő Lipót, és nem holmi Lipi, de egyébként az is jó lenne; második névként meg bármelyik lehet tetszetős; de
a Gellért szerintem a legszebb ezek közül.
8/20 anonim válasza:
*Fülöp lenne a második, ezt így akartam írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!