Miért kell olyannak szülni akit alig ismer?
Figyelt kérdés
3 hónapja jöttek össze de már baba kell nekik én ezt nem értem. Már előre sajnálom szegény gyereket. Még csak most költöztek össze akármi össze veszhetnek vagy valami minek mindjárt gyerek?2019. szept. 29. 13:32
11/18 anonim válasza:
CSOK-hoz nem csak gyerek kell. Kell hozzá egyéb jogi körülmény is.
12/18 anonim válasza:
Mit érdekel téged?
Nekik lesz szar vagy éppen jó az életül ez miatt
(az első évfordulónkon 3 hónapos volt a babánk, 7 éve vagyunk együtt 2 gyerekkel és köszönjük, jól vagyunk)
13/18 anonim válasza:
Nekünk az elsö alkalommal "sikerült" a terhesség, két hónapos együttjárás után. Most volt a 25. házassági évfordulónk, még mindig szeretjük egymást, jól megvagyunk, a gyerek(ek) is jól érzik magukat!
A barátnöm annak idején szintén így hözöngött, mint a kérdezö, kioktatott, hogy ö csak biztos kapcsolatba, alaposan kiismert férfinek fog szülni, 6 év "kiismerés" után lett terhes és a férfi még a szülés elött elhagyta.
14/18 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá szerintem. Én 5 hónap után szültem gyereket a páromnak,aki azóta a férjem és nem,nem a gyerekkel fogtam meg
15/18 anonim válasza:
Akkor én is erősítem a hozzászólók táborát. Volt egy gyermekkori szerelmem akivel 7évet együtt voltam. Esze ágában nem volt semmit lépni az évek során. Utána megismertem a férjem. 2hónap járás után megkérte a kezem 1éven belül össze is hazasodtunk és jött az első fiam. Most 7év után úton van a második és köszönjük tökéletesen működik a kapcsolat. Van ilyen :)
16/18 anonim válasza:
Mert neki így jó.
Ők meg nyilván téged szánnak, hogy ennyire nem történik veled semmi, hogy más életéről kell kérdést feltenned a GYKn.
17/18 anonim válasza:
Mert ők így szeretnék. Én inkább a te (leendő) gyerekeidet sajnálom, hogy ilyen ítélkező szülő jutott nekik.
18/18 anonim válasza:
Olyan cukik vagytok ti édesanyák, hogy a világ legnagyobb érveként azt vágjátok oda, hogy “sajnálom a leendő gyerekedet”... 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!