Miért kell olyannak szülni akit alig ismer?
Tipikus "majd én beleszólok" kérdező.
Kollégám 1 hónap múlva gyereket csinált a feleségének. Azóta 6. éve együtt vannak, nagyon jó dolga van a babának.
Hát szerintem meg nem kell ítélkezni. 4 hónapja voltunk együtt, amikor megfogant az első gyerekünk és akkor is költöztünk össze. Azóta férj és feleség vagyunk és van még egy gyerekünk. A kapcsolatunk szuper már jó pár éve. Éreztük rögtön, hogy egymástól szeretnénk gyereket.
Nemcsak nálunk volt így,hanem a rokonságban is. 3 hónap után házasodtak össze, akkor már terhes volt rokonom. Sajnos az a baba elment,de azóta van 2 aranyos kisfiuk és erős a házasságuk. Nekik is bejött.
Nem minden esetben végződik azzal, hogy szétválnak a párok. Normális embereknél és normális kapcsolatban csak örömet okoz egy gyerek érkezése. A párom előtti 5 éves kapcsolatban nem éreztem azt 5 év alatt, hogy én szülnék gyereket neki valaha. Férjem volt kapcsolatában is így volt csak ott 6 év lett elpocsékolva.
Senkinek semmi köze az ő közös döntéseikhez. Egy kapcsolat 5-10-20 év múlva is tönkre mehet, akármennyire is erős volt évekig. Ugyanúgy sérülnek akkor is a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!