Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell olyannak szülni...

Miért kell olyannak szülni akit alig ismer?

Figyelt kérdés
3 hónapja jöttek össze de már baba kell nekik én ezt nem értem. Már előre sajnálom szegény gyereket. Még csak most költöztek össze akármi össze veszhetnek vagy valami minek mindjárt gyerek?
2019. szept. 29. 13:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
Ismerek ilyen párt én is, de erre szerintem csak ők tudják a választ. Rohanó világban élünk, az emberek már néhany hónap után eljegyzik egymást, esküvő, gyerek stb. Biztos azért, hogy mire elválnak még ne legyenek túl korosak.
2019. szept. 29. 13:40
 2/18 anonim ***** válasza:
64%

Tipikus "majd én beleszólok" kérdező.

Kollégám 1 hónap múlva gyereket csinált a feleségének. Azóta 6. éve együtt vannak, nagyon jó dolga van a babának.

2019. szept. 29. 13:43
 3/18 anonim ***** válasza:
79%
Mindenki elsősorban MAGÁNAK szül és attól esik teherbe, akitől akar. Én előre sajnálom a te gyereked, mert azt tanulja meg, hogyan kell beleszólni mások életébe. Szánalmas.
2019. szept. 29. 13:45
 4/18 A kérdező kommentje:
Én nem akarok beleszolni. Nekik egy szót nem mondtam hogy túl korán lenne vagy valami csak enm értem miért kell ilyen hamar. Nekem a pasi se szimpatikus úgy néz ki mint egy drogos
2019. szept. 29. 13:46
 5/18 anonim ***** válasza:
72%
Jajmár, tesomék egy eve se voltak egyutt mikor terhes lett a csaja. És? Semmi kozod hozzá. Nem veled él.
2019. szept. 29. 13:47
 6/18 anonim ***** válasza:
77%

Hát szerintem meg nem kell ítélkezni. 4 hónapja voltunk együtt, amikor megfogant az első gyerekünk és akkor is költöztünk össze. Azóta férj és feleség vagyunk és van még egy gyerekünk. A kapcsolatunk szuper már jó pár éve. Éreztük rögtön, hogy egymástól szeretnénk gyereket.

Nemcsak nálunk volt így,hanem a rokonságban is. 3 hónap után házasodtak össze, akkor már terhes volt rokonom. Sajnos az a baba elment,de azóta van 2 aranyos kisfiuk és erős a házasságuk. Nekik is bejött.

Nem minden esetben végződik azzal, hogy szétválnak a párok. Normális embereknél és normális kapcsolatban csak örömet okoz egy gyerek érkezése. A párom előtti 5 éves kapcsolatban nem éreztem azt 5 év alatt, hogy én szülnék gyereket neki valaha. Férjem volt kapcsolatában is így volt csak ott 6 év lett elpocsékolva.

Senkinek semmi köze az ő közös döntéseikhez. Egy kapcsolat 5-10-20 év múlva is tönkre mehet, akármennyire is erős volt évekig. Ugyanúgy sérülnek akkor is a gyerekek.

2019. szept. 29. 13:59
 7/18 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező! Egy éjszakás kalandból is születnek gyerekek. Ha Te így fogod fel, akkor Neked sose legyen. Egyébként Én meg éppen az ilyen beszólogatós emberek miatt sajnálom az olyan gyerekeket, mint amilyen Tenmagad is vagy.
2019. szept. 29. 14:01
 8/18 anonim ***** válasza:
90%
Unokatesom 8 evig volt egyutt egy ferfivel, aki nala lakott, sem eskuvo, sem gyerek, mindig arra emlekszem, hogy csak ott tespedt a kanapen vagy az agyon, es unokatesom elmondasa alapjan az elet tobbi teruleten is ez volt. Megismerte a ferjet, kirakta az exet, 1,5 even belul megvolt az eskuvo, osszekoltozes, es a gyerek is. Ossze nem kehet a ket ferfit hasonlitani, annyira kedves, normalis, csaladkozpontu, nagyon szereti unokatesomat es a gyerekuket. Van, hogy az ember egyszeruen erzi. Keson is talalkoztak, ha gyereket akartak, nem lehetett akarmeddig varni.
2019. szept. 29. 14:17
 9/18 anonim ***** válasza:
74%
Ket baratnomnel is az elso egyutt toltott honap utan becsuszott a baba (igaz, ok nem terveztek meg), osszehazasodtak, osszekoltoztek, azota is egyutt vannak, mar a masodik gyerek is megszuletett mindkettojuknel.
2019. szept. 29. 14:19
 10/18 anonim ***** válasza:
77%
Több, mint egy gondod van a pasival és neki több év után sem szülnél - Jól értettem?
2019. szept. 29. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!