Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Brigitte Nielsen,54 évesen...

Brigitte Nielsen,54 évesen szült, jóval fiatalabb párja van, mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés
Ezek szerint akkor még 50 évesen is meggondolhatom magam ha véletlenül szeretnék gyereket,és még egy jóval fiatalabb pasit is ki lehet erre fogni ?
2019. szept. 29. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Te is megteheted, HA!

1.: Van lóvéd.

2.: Jó nő vagy.

3.: Nem sajnálod a gyereked, hogy esetleg már 20 éves korára meghalsz.

4.: Vállalod a kockázatot, hogy beteg lesz a baba.

2019. szept. 29. 10:23
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
1.válaszoló válaszához, még annyit hozzátenném, hogy az sem teljesen elengedhetetlen, hogy világhírű ember legyél
2019. szept. 29. 10:25
 3/7 anonim ***** válasza:
59%

Egészségükre...

De baromira nem normális és nem fair a gyerekkkel szemben.

Anyukám 55 colt az unoka születésekor.

Mindig mondja h minden nap mennyire aok lennne és mennyire másképp gondolkodik, sokkal óvatosabb parásabb, mint velünk volt.

Ennyi idősen már nem jó kisgyereket nevelni a mindennapokban

Az unoka pedig pont Jó, mert azért nagyon fitt még.

2019. szept. 29. 10:25
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Semmit nem gondolok róla. Nem foglalkozom mások életével. Főleg nem ilyen sztárocskákkal.
2019. szept. 29. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem, ugyanis 54 évesen már nincs igazán saját petesejt, csak donor, annak pedig Magyarországon nagyon szigorú rendszere van, hogy ki és mikor adományozhat. Szóval maradnak a külföldi megoldások, ami elég borsos.
2019. szept. 29. 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
10 éve próbálkoztak a férjével, valahol megértem, bár én 45 fölött már nem csinálnám, főleg úgy ha már 4 gyerekem van, mint Brigitte Nielsen-nek, mindegy, az ő dolga. Azt nem gondolom, hogy ezt olyan könnyű lenne utánozni, biztosan kellett hozzá egy halom lombik és marha nagy szerencse is.
2019. szept. 29. 12:51
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
Azt sem tudom ki az. De mivel nem masok életével vagyok elfoglalva, így semmit nem gondolok róla. Egeszségére.
2019. szept. 29. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!